torsdag 16 april 2009

Hejsan hoppsan!

Igår hade jag inte tid att sätta på datorn eller rättare sagt jag vågade inte för då skulle jag inte ha fått så mycket gjort.
Var uppe sen strax efter sju och fixade med rena kläder, dammsög mm.
Det gick väl inte med nån rasande fart eftersom jag inte kände mig så pigg med min förkylning.
När jag hade gjort det jag var tvungen att göra satte jag mig ute med min lilla kyckling och free stylern(heter det så?) och lyssnade på boken "Män som hatar kvinnor". Gubben har läst boken två gånger nu och är lika förtjust än. Var med honom och såg filmen för ett tag sen och gillade även den. Den tredje lilla kycklingen

När gubben kom hem efter jobbet drog vi iväg till min bror och hans familj för de behövde lite hjälp med att fixa bort några träd med motorsågen.
När det var gjort fick vi god mat.
Vid hemkomsten så orkade jag inte sätta på datorn för det tar på tok för lång tid att sätta på den om man bara ska titta lite snabbt.
Idag har jag chockat kroppen och klev upp redan kvart i fem(mest för att bevisa för den äkta hälften att jag kan om jag vill) och har hunnit tvätta två, inne på tredje maskinen, eldat och strykit lite örngott och skjortor.
Börjar bli dags att äta lite frukost och ge även hundarna mat, som de så konstigt nog inte tiggt än och klockan är över nio.


Den här bilden som jag lagt in på ett broderi som ska bli en långhårig tax vid namn Tusse. Det var gubbens och min första gemensamma hund som vi skaffade när vi hade flyttat ihop 1986. Han skulle fyllt 9 år det året han gick bort.
Mönstret är beställt på en firma som gjorde mönster efter fotografier för en massa år sen och det är färgnyanser som är så nära varandra så man knappt ser skillnad. Tyvärr har jag inte orkat/velat hålla på med den, men jag vet att den kommer att bli jättefin när den blir klar.
Jag beställde samtidigt ett mönster till min mamma och pappa på deras hund Prinz och som min mamma broderade och den blev jättebra.
Nej, nu var det frukost för mig och mat till hundarna och sen kolla tvättmaskinen igen.
Återkommer säkert mer under dagen!

1 kommentar:

  1. Har du hittat bilden nu, vart låg den då, längst inne i garderoben kanske.
    Vad långt kycklingen har kommit, det går fort när man sätter sig, jag mår sådär, men bättre och bättre. Har saker att berätta så vi kanske syns snart, Kraam Gunilla

    SvaraRadera