söndag 22 april 2012

En slö söndag!

Som om jag inte alltid var slö?Tog lite sovmorgon imorse fast det var väl egentligen inte riktigt meningen, men så blev det.
När gubben och jag klivit upp och käkat frukost så for han iväg och städade vårt städställe och sen handlade han hem lite mjölk och sånt.
Jag väckte tjejerna och sen hände det inte så mycket mer för min del.
Gubben kom hem och hade energi kvar så han satte potatis i två plastlådor och jag hoppas att han lyckas. Det är första gången vi provar på det.
 Potatislådorna
Och när han ändå var i farten så räddade han penséerna vi köpte för några veckor sen så nu har vi 2 blomlådor på staketet med blommorna och en kruka som står på en sten på gräsmattan. (Hoppas krukan får stå kvar för hundarna)
1 av blomlådorna
Och sen när han var klar med detta så gjorde han klart kaninburdörrarna så nu är det inte så jättemycket kvar att göra på dem.
Jag fick faktiskt ett ryck jag också och vek ihop vår rena, torra tvätt och har tvättat lite till också.
Det har varit grått och trist ute idag, men ingen nederbörd och det får vi vara glada för.
Idag har jag sett tranorna som brukar gå på åkrarna en bit från huset, men det är ju synd att de inte tagit med sig värmen hit också.
Älva och kompis I har spelat lite datorspel, hoppat studsmatta med ballonger, varit ute på kaninpromenad, skrattat och småbusat. Nu har I åkt hem och det är snart dags att försöka ta sig mot sängen för att sova.
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!

1 kommentar:

  1. Låter som en ganska trevlig söndag tycker jag!

    SvaraRadera