onsdag 9 maj 2012

Nu skäms jag

nästan. Har ju inte varit härinne och skrivit på nästan en vecka. :-(Och jag kan ju inte säga att ingenting har hänt för det har det naturligtvis gjort.
Natten mellan fredag och lördag jobbade jag och på lördan var jag så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.
Älva hade sin kompis I här både på fredagkvällen och till lördagkvällen. :-) De roade sig precis som de brukar.
Gubben bakade banankakor och var ner till loppisen som Älvas klass höll bland andra loppisstånd. Allt bröd som bakats till helgen gick åt under lördagen så på lördagkvällen bakades det nytt och gubben var ner med på morron med.
Vi var också ner och titta och handlade lite där.
Lavendelpåsarna som jag skulle skänka de är kvar här hemma för vi hittade inte lavendel jag har köpt för längesedan. Jag vet var påsen stod innan vi tapetserade om rummet innanför köket. ;-) (Men det hjälper inte nu. Men det blir fler tillfällen att ge bort dem.)
 Älvas kompis var här även på söndagseftermiddan och de roade sig bra även denna dag.
Jag kände hur det kröp i broderinerven så jag plockade fram ett mönster på HelloKitty och började så smått på söndan.
 Steg 1 på HelloKitty
Måndagen kom och gick och vi hämtade Älvas kompis I och vi 3 drog iväg till affären som säljer mycket djurgrejer och inhandlade strö, kanin- och kattmat, lite kaninselar och kaningodis.
Försökte väl göra lite nytta också, men som vanligt blev det inte alltför mycket gjort. Men lite broderat på HelloKitty blev det iallafall.
Steg 2 på HelloKitty
Tisdagen kom också och för mig var det att åka till det stora centrallasarettet för mammografi. Ett nödvändigt ont, men bara synd att man ska behöva åka flera mil för ungefär 10 minuters undersökning. Förr kom det vagnar till tätorterna, men nu ska alla åka till centrallasarettet.
Åkte hem igen och tog det lugnt i några timmar innan det var dags att hämta arbetskamrat KE och åka till jobbet och tjänstgöra.
Det har varit ganska sköna dagar då det har varit varmt i solen, men inte när den har gått i moln. MEN idag är det inte skönt för regnet det bara öser ner t.o.m. så att taxen försökte smita undan morgonkissningen. ;-) Men matte sa till på skarpen, han tog några steg, lyfte på benet, vände och gick in igen.
Ska försöka göra lite nytta idag fast helst skulle man ju vilja dra täcket över huvudet och bara sova. Första omgången tvätt är tvättad och väntar på att bli upphängd och jag ska försöka att hinna med en till maskin innan vi ska ut och åka en sväng.
HA EN FORTSATT SKÖN ONSDAG TROTS REGN!!!

2 kommentarer:

  1. Verkligen inget att skämmas för att du inte orkar uppdatera bloggen så ofta. Jag tycker du är så flitig. Jag är glad om det blir en gång i veckan för min del och jag är ännu sämre på att skriva kommentarer.
    Var och handlade för en stund sedan och regnet bara öste ner. Det enda som är bra är att jag kunde gödsla gräsmattan, vilket var behövligt, annars tycker jag inte heller om regn.
    Jag stickar på hästtröjan, men har svårt att komma igång med att brodera. Lycka till med ditt broderi!
    Ha en bra fortsättning på dagen!

    SvaraRadera
  2. Det ska vara kul att blogga inte ett tvång.
    Jag var på mammografi i måndags och jag har väl ca 4 mil fram o tillbaka. Men det är väl värt det tycker jag.
    Ta det nu lugnt och slappa lite du.
    Kram

    SvaraRadera