söndag 27 maj 2012

Söndag och Mors dag

och jag fick en fin blomma av min gubbe!
Har ju inga egna ungar, men en massa goa andras ungar och vi brukar då ge varandra något i fars- eller morsdagspresent som uppmuntran till varandra för det jobb vi lägger ner.
Och det är ju också en bra anledning att få en vackert blommande blomma här hemma.
Gubben åkte iväg och städade vårt städställe medan jag tvättade kläder och tog reda på torra, rena kläder och han passade då på att åka förbi blomaffären och köpte blomman till mig och en till sin mamma.
Jag ska åka ner till mammas grav och sätta lite blommor så snart jag får tid.
I min arbetarkommun ska alla anställda ta ett Miljökörkort och det ska vara gjort innan den sista juni iår.
Så idag har jag suttit med det i flera timmar OCH till slut så fixade jag det. Det var ganska lätt, men en av uppgifterna höll jag inte på att hitta.
Gubben och hans äldre bror åkte till deras mamma och uppvaktade henne på morsdag och tog nog en och annan kopp kaffe också.
Älva har haft sin kompis I här idag också(hon sov över). De har spelat datorspel och hållit på lite med djuren därute.
Gubben fick fart på gräsklipparen så gräsmattan är nu nyklippt. Det tråkiga är att Älva reagerar på nyklippt gräs så vi måste stänga dörrar och fönster medan gräsmattan klipps och ett tag efteråt.
Till slut fick jag fram broderiet och fick några stygn gjorda på HelloKittyn.
HelloKitty har fått arm och andra ögat och
lite färg på sin klänning
Igår så kom vi förresten iväg och fick all den där maten hemhandlad så nu ska vi klara oss i nån vecka iallafall. Hade jättebra hjälp av tjejerna så det gick faktiskt ganska fort.
Fint väder har vi haft i dagarna 2 så det är nästan så att jag längtar efter lite regn.
GOD NATT OCH SOV GOTT!!! 

3 kommentarer:

  1. Vill bara tacka för värmande och omtänksamma kommentarer. Det värmer mitt hjärta. Ni gör rätt i att fira mor/fars dagarna för ni gör ett jättejobb med glädje att vara morsa/farsa :))

    SvaraRadera
  2. Här har också varit varmt, men i dag kom regnet som jag inte alls längtade efter.

    SvaraRadera
  3. Att fira mors/farsdag kan lika gärna vara att man agerar som mor och far vilket ni uppenbarligen gör, huvudsaken är att man ger den kärleken till någon. Jag har ju trott att Älva och Tomten är era barn men där hade jag fel, tror och förstår nu att de är något mycket viktigt som ni gör.

    SvaraRadera