söndag 20 maj 2012

Sitter i min ensamhet

och lyssnar till olika ljud.Just nu hör jag hur fåglarna börjar sjunga därute och det betyder nog att natten håller på att gå över till dag.
Tidigare inatt hörde jag någon hund skälla och jag lovar att jag blev rädd och funderade om det var härinne jag hörde ljudet. ;-)
Jag jobbar alltså natt inatt!
Igår, lördag, tog jag lite sovmorgon och det var skönt för jag har sovit lite dåligt i flera nätter.
Sen gick dagen i lugnt tempo.
Älvas kompis I åkte iväg en stund och vi åkte och hämtade henne hos morföräldrarna lite senare. Där blev hundarna uppvisade för alla som var där och vi blev bjudna på fika.
Åkte och handlade lite och fixade sen mat.
Kompisen drog iväg en stund till på eftermiddan och vi andra 3 studsade lite på studsmattan.
Vi såg 3 älgar beta borta i skogen.
Ett segelflyg som letade efter vindar.
När vi hoppat en stund gick jag och la mig på altanen och försökte sova lite, men jag vilade mest.
Gubben och Älva fortsatte en stund till.
Gubben och jag tog fram en gardinkappa tidigare på dagen som vi delade på för att göra 2 kappor av och min duktiga, älskade gubbe har fållat dem så nu är det bara att tvätta fönster och sätta upp dem.
Kompis I kom tillbaka och tjejerna spelade lite datorspel och sen blev det hoppning på studsmattan igen tillsammans med gubben.
Det har varit en fin och solig dag och jag tror att värmen vill börja komma nu. Och jag hoppas att det inte blir jättevarmt utan så där lagom så att man inte fryser i skuggan och vindarna är sköna.
Det ska bli skönt att få åka hem sådär om ca 4 timmar och lägga sig och sova några timmar.
HA EN SKÖN SÖNDAG!!!

1 kommentar:

  1. Här har varit lite fram och tillbaka med vädret idag. Både sol och moln, till o med lite regn i morse. Men det är så varmt att man kan gå utan jacka! Vad tuff du är som hoppar på studsmatta.
    Hoppas du fått sova några timmar nu.Kram.

    SvaraRadera