lördag 4 april 2020

Jag står här

och längtar ut till att våren ska komma för jag är lite trött på det väder vi har nu.
Sen längtar jag också tillbaka till den tiden då jag satt i askkoppen på Volkwagensbussen och åkte med runt på olika ställen.
Jag är från IKEA i Gävle och när Älva fick se mig så tyckte hon att jag skulle få följa med oss på resan som de gjorde till Norrland.
Mycket trevligare än att vara kvar på IKEA tyckte jag och nu är det snart 8 år sedan som jag fick ut och se mig om i Sverige.
Min bostad var då askkoppen i bussen och jag trivdes bra där, men så kom ju familjen på att de skulle sälja bussen(mitt hem) för ett år sedan och då fick jag komma in i familjens kök när de plockade ur bussen.
Och visst är det trevligt att vara i köket tillsammans med familjen och se vad de pysslar med, men jag saknar bilåkandet.
Jag hoppas att jag snart får komma ut och åka för kvinnan i huset sa något om mig och bilen och då sa mannen i huset att vi får ta och ordna det åt honom så nu håller jag tummarna på att det blir snart.
Hälsningar Volkwagenmusen!

1 kommentar:

  1. Förstår att han längtar ut på vägarna igen! Det gör vi men. Längtar till att vi kan ta fram husbilen. I den bor Hälge i framfönstret :-). Det lär väl bli korta turer i år och att se till att man har allt med sig så man inte behöver handla. Men ändå skönt att få rulla ut lite.

    SvaraRadera