tisdag 24 augusti 2010

Vilket väder det har

varit idag.
Började med regn, solen har lyst, det har regnat väldigt, väldigt mycket med inslag av hagel, blåst och solen har visat sig igen.
Det har varit en seg dag för mitt huvud som har varit väldigt trött.
Gubben gjorde jättegod mat så magen stod i 4 hörn. :-)
Sen gick han ut till kojan och fortsatte med toalettutrymmet. Igår fick han dit handfatet och idag har han satt toastolen på plats.
Förresten så fixade han den där rörgrejen här inne också samtidigt som han luftade vattenpumpen.
Han är jätteduktig, min gubbe. Alldeles för duktig ibland.
Jag har gjort lite grann jag också, var ut i min bil och plockade ur skräp och tömde mattorna på grus. Hade tänkt nästan på att dammsuga bilen, men med risk för regn så avstod jag.
Min bil ska på kontrollbesikting imorgon. Hoppas att den går igenom utan anmärkningar.


Det söta lilla handfatet

3 kommentarer:

  1. Då håller jag tummaran för bilen imorgon!!! Själv får jag "spel" på vår nya bil... det lyser knappar när nåt är trasigt... och det lyser verkligen och piper!! Tidigare kom lättre problem som att en lampa är trasig, eller två. men nu är det nåt annat, inte är jag duktig på engelska heller men gubben får väl ta bilen till verkstan imorgon... det blir väl dyrt igen då..?! Ha det så bra. Kram sytanten

    SvaraRadera
  2. Ingen liten koja ni gör antar jag.
    Vi har väl haft nästan likadant väder här idag men inget hagel. Nu blåser det som bara den och jag är glad att jag inte ska ut o åka båt, inte för att jag är rädd eller blir sjösjuk, men det gungar så förbaskat i hela kroppen flera timmar efter.
    Håller tummarna för dig o bilen.

    SvaraRadera
  3. Här har också varit ett förskräckligt väder, regn och blåst som den värsta höststorm. Lite väl tidigt eller hur?

    SvaraRadera