torsdag 19 augusti 2010

Hemma efter ytterligare

ett arbetspass.
Nu behöver jag slita mig från datorn och popcornsskålen och städa så torsdagsstädningen blir gjord och jag kan göra annat ikväll. :-)
Jag/vi har bestämt att vi ska städa på torsdagar så det är(någorlunda) rent till helgen och då är det ju ganska praktiskt att jag börjar idag så att fortsättningar följer nästkommande torsdagar. :-)
En gång i tiden så städade gubben och jag på torsdagar, men på den tiden jobbade jag också dagtid. Tänkte att om vi börjar så här så kan ju jag städa så mycket jag hinner när jag är ledig och de torsdagar jag jobbar kan gubben städa.
Och kan vi hålla oss till detta så blir det ju mycket tid till annat och jag/vi behöver inte känna trycket att det behöver städas.
Första dan är idag!
Lyckas jag?
Får vi se när denna dag är slut

2 kommentarer:

  1. Vi klarade inte av torsdagstädet, det blir helgen som går tyvärr. Hoppas du lyckades, för det är ju lättare att städa på dagen tycker jag.

    SvaraRadera
  2. Denna eviga städningen... skulle vilja ha en som gjorde det åt mej.. jag tycker att det ÄR tråkigt att städa, men det brukar bli jättefint när man är klar. Lycka till med torsdagarna..eller se till att du jobbar torsdagar så kan väl "gubben" din städa om han är ledig. = ) Kram sytanten

    SvaraRadera