torsdag 10 september 2009

Penséen blev färdig idag!

Pensé nummer ett
Nu ska jag bara börja på nummer två och så fort denna gick att brodera så lär nog nästa göra det också.
Jag somnade faktiskt ganska gott inatt och sov ända till tio över sex då min svåger ringde och frågade efter gubben(som ju var på något fackligt). Hade varit objudna gäster och sprungit runt verkstan inatt. Fy för den lede, nu har de hittat hit också. :-(
La mig och somna om en stund och sen var det några hundar som ville ut och göra sina behov. Medan de gjorde det passade jag på att ladda en maskin med tvätt och sen tog jag in hundarna och gick och la mig igen.
Denna gång fick jag iallafall sova till halvtio.
Tog reda på rentvätt och hängde det jag tvättat. Laddade ytterligare en maskin med fleecejackor och började sen elda.
Vad gjorde jag sen?
Jo, satte mig på altanen och broderade.
Bytte sen i maskinen och körde handdukar och körde också igång diskmaskinen och sen fortsatte jag att brodera ett tag.
Blev trött och la mig därute och försökte sova, och somnade en stund också.
När jag vaknade var det bara att slänga in handdukarna i torktumlaren och sen poppade jag lite popcorn. Satte mig ute med broderiet.
Och helt plötsligt kom min gubbe hem tidigare än jag trott.
Broderade klart motivet medan min snälle gubbe kokade lite potatis till kött som han hade med sig(de fick över från igårkväll).
Var bara tvungen att slå på datorn för att jag skulle kunna lägga in bilden på penséen och nu ska jag försöka lägga mig en timme och vila igen.
Ska ju jobba inatt och det känns lite besvärligt eftersom jag inte gjort det på länge. Sist jag skulle jobba var jag sjuk och sist före det var långt före semestern(känns det som iallafall).
Ska ha med mig en bärbar dator inatt så jag kan spela på king.com och lösa korsord.
Vila var det....

1 kommentar:

  1. Den är väldigt söt, penseen. Man blir glad av att se vårblommor tidigt.... Vi har haft en strålande varm och vacker dag i NYköping, hoppa satt det hller i sej hela helgen eftersom jag har ledigt. Behöver få lite mer sol på/i kroppen inna hösten och vintern komer.
    Kram sytanten

    SvaraRadera