måndag 11 juli 2022

Då har

 jag semester i 14 dagar från och med imorgon!

Det har varit ganska intensiva veckor sedan midsommar.

Jag jobbade både lördagen och söndagen efter midsommarafton.

Ledig dag hade jag på måndagen och skulle ta det lugnt och vila upp mig tänkte jag, men så blev det inte utan jag följde med E och åkte lastbil från klockan 4 till ca 15 på eftermiddagen.

Sen jobbade jag kväll på tisdagen, dubbeltur på onsdag och torsdag, avslutade sen arbetsveckan med att jobba på förmiddagen.

På lördagen hade vi en trevlig fest med ett trevligt gäng där vi bjöd på grillat och spelade lite kubb där tjejerna vann.

Jag hade virkat en hel del grytlappar och de inbjudna paren fick varsitt par av grytlappar.

Det blev 5 par som jag gjorde. Paren hade samma färger, men typ spegelvända och olika färg på kanterna förutom det sista paret som jag inte riktigt visste om garnet skulle räcka så det paret blev lika förutom kantfärgen.
Roliga att göra och de blev uppskattade av våra gäster.
R undrade varför jag gjorde så många grytlappar, men jag sa ingenting för även R och E fick ett par(de var också med på festen).
Sen på söndagen så fyllde svärmor år så då var gubbens syster U-S, bror U med sambo A och bror L och då var de här och vi(mest andra) fixade maten. Tårtan hade svärmor och U-S gjort.
Minste bror M kunde tyvärr inte komma och gratulera sin mor.
Bägge dagarna var trevliga, men det var nästan för mycket för mig eftersom jag inte fick den återhämtning som jag behövde. Visste ju inte när jag/vi bestämde festerna att det skulle bli en väldigt intensiv vecka för mig.(Hade inte räknat med lastbilsåkning)
Våra gäster fick gå husesyn i ett väldigt ostädat hem eftersom jag inte orkade göra något vettigt och de som skulle hjälpa till inte gjorde så mycket de heller.
Gubben fick börja sommarjobba den 29 juni också så då hann inte hann heller göra så mycket.(Han hade försökt göra så mycket han kunde innan)
På måndagen sen så tog jag det väldigt lugnt för att orka med veckan som sen kom.
Jag jobbade eftermiddag/kväll måndag och tisdag. På onsdagen jobbade mellan 7:15 och 11 och direkt efter jobbet var jag till sjukgymnasten och direkt därifrån åkte jag till lasarettet i huvudlänsstaden och käkkirurgi där min konstiga tand/känsel i munnen kollades upp. Bättre har det blivit, men det är fortfarande något konstigt där.
När jag kom hem sen på eftermiddagen var jag slut som människa.
Torsdagen var jag ledig och sen körde jag dubbeltur på fredagen, kväll på lördagen och så idag en dubbeltur.
Och nu har jag SEMESTER och ska försöka låta bli att tänka på jobbet och hur lätt är det på en skala 1 till 10? (Svårt kan jag tala om, jag har redan skrivit med en arbetskamrat om lite saker som jag funderat på till veckan fast jag inte alls är där)
Jag har som sagt en chef som jag inte riktigt gillar och som jag tycker gör många konstigheter och verkar klara sig hela tiden.
Jag har inte delegering på en sak som gäller det medicinska och jag vill inte heller ta på mig det för jag känner att jag inte riktigt fixar detta.
I förra veckan så upptäckte jag att på kvällen när jag skulle jobba så fanns det ingen med den sorters delegering på jobbet så jag talade med vår sjuksköterska och hon hjälpte oss med att fixa första biten på problemet. Sen lämnade hon över problemet till vår chef som inte gjorde någonting åt det hela så personen som det berörde fick vänta för länge på vissa saker.
Chefens svar till sjuksköterskan var typ hoppsan och det är inget svar från en chef utan chefen ska ordna saken utefter sitt uppdrag som chef. Alla chefer har fått information hur saken ska gå till, men tydligen inte vår chef.
Jag väntar bara på att chefen ska komma och prata med mig om varför jag inte har denna delegering, men det är faktiskt ingen som kan tvinga mig till det och jag är faktiskt rädd att jag ska göra fel med det här.
Gubben ligger och sover för han ska ju upp och jobba imorgon bitti och jag borde väl gå och sova jag med eftersom jag har varit uppe sen klockan 5(klockan är efter midnatt nu) och jag sov inget på 2 timmars rasten jag hade idag(igår).
Men jag firar in semestern med ett glas vin precis som jag sagt att jag skulle göra.
Lilla Blomman har varit lite hängig, men hon fick någon spruta för ett tag sedan som kunde göra att hon blev det.
Hon har humör den lilla när hon inte får som hon vill och hon är väldigt bestämd av sig.
Hon vill inte så gärna gå själv än, men hon kan ta några steg iallafall. Och går gör hon när hon går med sin lilla kundvagn så hon vill ha stöd här i livet än.
Nu är vinet uppdrucket så det är nog bäst att jag letar mig till sängen och sover lite.
Har ingen tid att passa denna dag och det är skönt.
GOD NATT OCH SOV GOTT ALLA MINA VÄNNER!!!



3 kommentarer:

  1. Hoppas du får en bra semester och hinner med att vila upp dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försöker göra så lite som möjligt och bara det jag vill, men tyvärr finns det en del måsten som jag måste göra iallafall.
      Nästa vecka ska jag dra norröver och hälsa på min morbror.
      Det blir första gången i mitt liv som jag kör upp till honom alldeles själv.
      Ha en fortsatt skön sommar själv!

      Radera
  2. Och där blev det en anonym kommentar igen fast jag inte menade det!

    SvaraRadera