måndag 17 januari 2011

Det blev en lång

slödag igår och det är ungefär en sån dag idag också.
Kommer inte att jobba förrän till helgen för jag sjukskrev mig både imorgon och på onsdag. Efter magsjukeutbrott ska man vara hemma 48 timmar efter sista gången man varit på toa och i nuläget är det klockan 9 på onsdagmorgon.
Känner också att jag vill ta det säkra före det osäkra för dem jag jobbar med. Natten till idag så insjuknade 1 av mina arbetskamrater och jag/vi hade ju hoppats att vi skulle kunna blåsa faran över för denna gång.
Det jag pysslat med idag är att sitta vid datorn och prata i telefon. Först med gubben och sedan med Gunilla. Långa givande samtal. :-)
Och inte vill jag gå ut om jag inte måste för det är glashalt ute och jag vill inte bryta några ben just nu.
Var tvungen ut en sväng på förmiddan, men bara i trädgården. Hade släppt ut 2 hundar och bara 1 kom in.
Den 2:a hade hittat en öppen grind och sprang glatt omkring på fel sida, men som tur var kom han direkt när jag ropade på honom.

2 kommentarer:

  1. Stackars er, fy för kräksjukan. Vi var sjuka i mellandagarna, 3 stycken samtidigt, och jag trodde som vanligt att jag skulle "dö" av illamående.
    Hoppas nu att ni har sol som vi har fått!

    SvaraRadera
  2. Hoppas det var sista svängen på toan. Det är nästan bäst att vara inne nu när det är så här halkigt.Man kan titta ut och tycka att det är vackert med sol!!

    SvaraRadera