söndag 4 juli 2010

Nu är söndagen

också slut och denna helg har gått med rasande fart.
Bytte arbetstur med en arbetskamrat så jag jobbade idag(får igen den i augusti) och jag ska lova att det var varmt för oss alla.
Efter jobbet åkte jag snabbt hemåt för att få träffa gubbens bröder med barn hos svåger och svägerska. Blev bjudna på mat också. Och en god jordgubbsbakelse.
Gubben skjutsade hem en tomte och sen åkte vi med min brorsa och hans sambo till en badstrand och badade. Första badet för både mig och gubben iår.
Nu sitter vi här hemma och fikar lite mackor och te/kaffe och varsin dator. :-)
Lite nedräkning till semestern har vi nu fast det är 3 veckor kvar. :-)
Men när vi går så är det ju andra som kommer tillbaka.

3 kommentarer:

 1. Så sant så asnt .. att de andra får jobba när ni har semester. Men om man jobbar ob- tider är man alltid ledig nån bra dag mitt i veckan och är det då SOL kan man bara njuta ... det gjorda jag för ett par år sedan... jag jobbade på ett lss-- boende och var personlig assistent. Man kunde utnyttja sommarvärmen om brukaren ville det, likaså utnyttja vintern med snö om brukaren ville det. Jag trivdes jättebra. Men nu har jag fått turen att slippa alla kvällar och helger... jag jobbar inom FIA (fungera i arbetslivet) som arbetshandledare och får hjälpa gravt utvecklingsstörda personer att göra "ett jobb" som de kan klara av... tex massage, bada, lyssna på musik eller sjunga, promenader , ja bara fantasin sätter gränser.... det brukaren vill/ kan göra ska bara uppmuntras. Jag trivs jättebra men det kan vara svårt ibland. Ha en trevlig vecka med mycket sol!!
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 2. Men hur var tempen i vattnet då? Jag har inte kollat här ännu, fast idag var jag bra sugen.
  Jag har två veckor kvar innan jag är ledig.
  Ha en bra måndag

  SvaraRadera
 3. Det var ganska kallt till en början, men man vande sig :-)

  SvaraRadera