onsdag 16 november 2022

God kväll!

 Sist jag skrev skulle jag ju ha medarbetarsamtal med chefen, men det blev inställt för hon fick kalla fötter när jag ville ha facket med. 

Hon återkom sedan med ett datum då jag var ledig och till detta möte var jag välkommen att ha facket med. När jag sa att jag inte kunde på min lediga dag och gav förslag på ett nytt datum så skulle hon titta på det och kolla om HR kunde vara med då. Det är en person ska vara stöd för arbetsgivaren.

Jag vet inte än om den tiden passar henne som jag gett, men jag märker väl det när jag kommer till jobbet imorgon.

En nervös klump finns i magen i stort sett hela tiden och det är inte kul alls.

Sen händer det andra saker som gör att vi här hemma blir alldeles snurriga av och som vi nu inte vet om det är positivt eller om vi har blivit lurade igen. Och då är vi väldigt lättlurade både gubben och jag.

Det låter så bra när personen pratar och att det ska rättas till det som vi blivit lurade på förut och det känns som om denna person också luras.

Vi får se vart detta leder, men är allting sant så faller det en stor sten i från oss annars blir det inte så bra.

Mina händer jävlas med mig och inte blir det bättre när det blir kallare ute.

Och inte har jag hört något från ortopeden heller, men det har inte gått 90 dagar än.

Jag vill brodera, men orken och lusten har inte riktigt funnits där, men det har blivit fler grytlappar gjorda och jag behöver ju inte tänka så mycket när jag gör dem.

Nu måste jag försöka komma i säng och sova för imorgon är det en lång dag igen. Jobbar först mellan 7:30 till 14 och sen börjar jag igen 16 och jobbar till 20.

GOD NATT OCH SOV GOTT!!!

DRÖM SÖTT!!!

VAKNA SNÄLL OCH PIGG!!! 

2 kommentarer:

  1. Det låter inte så lättjobbat någon stans för dig! Hoppas det ändå reder ut sig både på jobbet och hemma. Själv är jag så tacksam för mitt beslut att ta pension så fort jag fyllde 65 och inte jobba ett år till som jag tänkt från början. Hade gärna kunnat göra det om det bara gällt det jobb jag hade. Det var alla omorganisationer som jag är glad att jag slapp var med om. Sköt om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Någon gång reder väl allt upp sig, hoppas jag.
      Jag hoppas att kunna gå i pension om 25 månader då jag blir 63 och sen kunna jobba lite extra när jag vill.
      Det sköna med det är då att jag slipper allt vad personalmöten och sånt och bara kan ägna mig om dem jag jobbar med.
      Ha det bra <3

      Radera