måndag 20 juli 2015

Nu har det

gått en vecka sedan jag skrev här sist.
OCH idag börjar jag jobba igen och ÅNGEST har jag för det och det beror på stöket och böket som är på jobbet.
Älva har vänt på dygnet totalt och hur vi ska få det åt rätt håll vet jag inte. Det hjälper inte vad jag/vi säger.
Det har inte hänt alls mycket här hemma utan det har varit långa dagar av rastlöshet och ångest inför jobb och annat för mig.
Sommaren är ju inte slut än, men för mig är den det eftersom jag börjar jobba och tycker inte om att ha tidig semester. Och förresten känns det inte som om jag har haft semester utan bara en lediga dagar i väntan på att det är dags att jobba igen.
Lite handarbetat har jag fått ett par kvällar och jag hade då sällskap av Älva som ville brodera en liten tavla med eget mönster och den fixade hon på ca 6 timmar på 2 kvällar. Jättesöt blev den.
Själv fortsatte jag på min hönsgård:
150716
150717
På lördagen var gubben och jag ut på en liten inköpsrunda där vi bl.a. köpte lite handdukar för våra har en förmåga att hamna i tvätten i tid och otid och vi har inte så många.
Sen på kvällskvisten gick vi över till hans bror L med familj och där var också hans yngre bror U med familj och vi grillade och hade trevligt.
Svägerskan U fyllde år i början av sommaren och hon höll med sallad och dryck medan vi själva fick stå för det vi ville äta.
Det blev en riktigt lång och trevlig kväll.
På söndagen tog vi oss i kragen och åkte och hälsade på min pappa som inte mår så där jättebra och jag måste ta tag i mitt dåliga samvete och åka dit oftare.
Efter det stannade vi till en stund hos gubbens bror U och snackade skit med både honom och hans fru U.
Hemma igen blev det matlagning och hamnade framför datorn och sen framför TV:n på tok för länge.
Gubben gick och la sig skapligt för hans väckarklocka ringde 5:30 och han skulle iväg på första arbetsdagen på det nya tillfälliga jobbet. Vad han vet är att han har jobb till 31 augusti.
Själv ska jag börja jobba klockan 12 och jag tror att jag slutar 19. Har ingen aning eftersom jag inte har något schema hemma och på nätet står det en sak och i min almanacka står det en annan sak. Men det visar sig nog när jag kommer dit.
Nej, kanske sopa av golvet innan jag åker och jobbar för Älva får besök i eftermiddag.
HA EN SKÖN MÅNDAG DÄRUTE I VÄRLDEN!!!

1 kommentar:

  1. Det där att vända tillbaka dygnen är inte det lättaste....

    SvaraRadera