tisdag 21 juli 2015

Balsabröllopsdag

har jag och gubben firat idag!
Det blev smörgåstårta(som kunde varit godare till middag, men så blir det när man kommer på sånt försent och får ta det som finns) och en frusen tårta(samma sak här).
Innan var det jobb för oss båda.
Gubben mellan 7 och 16 och jag mellan 8 och 12 fast sen fick jag vara kvar eftersom jag var utbeordrad att vara med på ett extra personalmöte som tog ett par timmar.
Igår kväll så satt vi ute på altanen med gasolvärmaren och tittade på film efter att jag kommit hem från jobbet och jag och Älva broderade på varsitt arbete.
Här kommer en bild på mitt:
150720
Det blev väl lite sent i säng, men det är svårt att lära om efter att ha varit hemma i 3 veckor och inte behövt passa så väldigt många tidiga mornar.
Jag klev upp samtidigt som gubben så jag hann ge alla djur mat och trodde att jag skulle hinna titta på datorn också, men det var ingen idé för nätet ville inte samma som mig.
Det har inte blivit mycket vettigt gjort sen jag kom hem idag, men det har inte varken väder(regn, regn och åter regn) eller humör för att göra alltför mycket.
Mycket av tankarna jag har är hur det ska bli på mitt jobb i framtiden och sen finns ju tankarna på framtiden här hemma också med allt.
Gubben har redan gått och lagt sig och jag hoppas att Älva somnat(men det är jag inte alls säker på). Jag ska alldeles strax stänga ner och krypa i säng jag också. 2 lediga dagar har jag framför mig och sen ska jag slita i 3 nätter(hur ska det gå?).
P.S Balsabröllop = 27 år D.S

1 kommentar:

  1. Grattis på bröllopsdagen. Hoppas det löser sig med ditt jobb, vad det än är som krånglar.

    SvaraRadera