söndag 26 oktober 2014

Det är

drygt att jobba natt när vi går över till vintertid.
Jag har aldrig gjort det förut, men i natt så var det dags.
Det har gått bra, men det kändes konstigt att titta på datorklockan och se att den blev 2 istället för 3.
Mobilen och datorn ställde om sig själva och 2 klockor här på jobbet har jag ställt om, men dagpersonalen får fixa klockorna inne i lägenheterna.
Hösten har kommit och det är grått och trist känns det som, men våren är snart här.
Gubben är fortfarande arbetslös, men har jobbat några strödagar bl.a i skolans centralkök. Inte det han kanske vill jobba med, men han skjuter ju a-kassedagarna framför sig.
Handarbetar gör jag både med stickor och nål. Stickar disktrasor när det inte passar att brodera. Håller på med en tavla som jag kallar h-estavlan för det har gått ganska illa för mig när jag har hållit på med den. Och den är snart färdig faktiskt.
Samtidigt håller jag på med en jättesöt tomtetavla med en gumma och gubbe. Den är mycket lättare att brodera och kommer nog också snart att vara klar.
Bilder kommer på dem också och det blir nog många bilder eftersom jag tar bild på dem varje dag jag har broderat på dem. Mest för min egen skull för det är kul att se hur de växer fram och det ser inte jag med blotta ögat när jag håller på.
Jag har gjort det mesta av nattsysslorna, men det återstår lite grann i tvättstugan och sen det sista jag ska göra kan jag inte göra än på några timmar(fast jag skulle gärna vilja ha lust att göra det nu).
Ska ta tvättstugan nu och sen försöka sticka lite till på disktrasan som jag började med när jag kom till jobbet.
HA EN SKÖN OCH TREVLIG SÖNDAG!

2 kommentarer:

  1. Kan förstå att det måste vara tungt och jobba natt när klockan vids tillbaka. Heja på med dina broderier, ska bli roligt att se dem sedan när de är klara. Hoppas din gubbe får jobb snart

    SvaraRadera
  2. Några år sedan nu som jag jobbade natt men har jobbat denna tidsomställningsnatt både vår och höst. Det var segt den där extratimman. Ha det gott!

    SvaraRadera