tisdag 4 augusti 2009

Tidningarna är nu

genom bläddrade och jag har tagit reda på det jag vill ha kvar i mönsterväg.
Vet inte hur många timmar av semestern som jag använt till detta göromål, men idag satt jag iallafall 3 timmar på raken.
Svärmor och svärfar var här och tog en snabb kopp kaffe. Att de dök upp berodde på att hon hade plockat blåbär till oss. Hon tyckte också att vi skulle gå ut själva, men vi får se om vi hinner.
Gubben har gjort färdigt staket så långt han hade köpt grejer till.
Jag skickade efter grejer från Ellos för nån vecka sen och idag hämtade jag ut det. Och den mörklila tröjan jag tänkte till mig, den var för liten. Så för första gången ska jag skicka tillbaka den och ta en större storlek. Jag brukar inte så ofta skicka efter kläder för jag tycker det är så besvärligt om det inte skulle passa, men det var ju enklare än jag trodde nu när man kan göra ändringar via internet.
Måste nu bara komma ihåg och skicka tillbaka tröjan. :)
Solen har visat sig hela dagen och det har faktiskt också varit ganska vindstilla.
Det värsta just nu är att myggen har börjat komma. Jag har inte märkt så mycket av den förut, men nu finns den.
En promenad med hundarna har vi gjort och då såg vi två rådjur som inte var alltför rädda utan tittade nyfiket på oss tills vi kom för nära.
Läst lite bloggar har jag gjort nu och konstaterar att klockan är mycket så nu är det sängen som gäller.
Förresten så behövde vi inte skaffa nån ny vattenpump idag(iallafall) för gubben kom på vad det kunde vara för fel och fixade det. (Får hålla tummarna att det håller ett tag till).
God natt och sov gott!

1 kommentar: