torsdag 28 maj 2009

Än så länge har

det inte blivit dammsugit här hemma, suck.
Men gubben och jag åkte iväg till den stora affären i den stora staden och storhandlade på rekordtid!
Under 1 timme!!!
Hade en tid att passa runt 18.00. Tur att man vet var grejerna står i affären. Och jag lovar det hamnade inte onödiga grejer i våra kassar.
Vi kör med självscanning, tycker det är lätt och går fort OM man inte får avstämning. Vilket vi naturligtvis fick.
När man scannar själv så packar man väskorna precis som man vill ha det utan jäkt och det blir jämnt fördelat. Bara fördelar alltså.
När det då blir avstämning måste man plocka upp alla varor på bandet och vad händer då?
Jo, de tyngsta varorna kommer sist!
Gubben kände sig irriterad för det är han som får packa i kassarna(han är duktig på det) och när det blir att vi måste packa upp så blir det inte rätt ordning för honom. Han var svettig efteråt.
Och sen får man ju hoppas på att man har scannat allt annars får man skämmas för man glömt något. Känna sig som man snattat fast man bara glömt.
Idag hade gubben tagit en vara och scannat den, upptäckte att det var fel och scannat bort den och sen scannat den rätta varan och då blev det avvikelserapport på kvittot. Konstigt.
Vi har hållit på och handlat så här en längre tid och trivs med det och kommer att fortsätta fast det finns risk för avstämning.
Skulle behöva ta mig i kragen och dammsuga och diska nu, men jag har ingen lust. Maten idag bestod av matlådor för vi orka inte laga nån mat när vi kom hem.
Det har regnat rejält och just nu skiner solen så vackert.
Disk, dammsugning var det....
P.S. Roligare att sitta vid datorn och spela spel och prata med farsan på msn. D.S.

1 kommentar:

  1. Tycker oxå det är himla smidigt med scanning när man handlar.men visst blir man stressad och packningen ryker de få gånger det är avstämmning, fast det behövs säker ....
    Hör av dej om du bestämmer dej för nån Tatuering, jag är lite NYFIKEN *ler*

    Trevlig Helg !

    SvaraRadera