fredag 20 mars 2009

Slött, så slött

Idag har varit en sån där slödag igen.
Jobbade visserligen mellan 7 och 11 och då skulle jag ju kunnat göra en del när jag kom hem. Men som vanligt slog jag igång datorn och sen var det liksom kört. Jag fastnade där och läste bloggar och spelade spel.
När gubben kom hem åkte vi fram och tillbaka till Eskilstuna. När vi kom hem eldade jag och gubben fixade lite käk.
Sen av nån konstig anledning hamnade jag framför datorn igen.
Har varit skapligt ute, fast det har blåst och solen har inte visat sig från sin bästa sida. Men jag hoppas att solen skiner för fullt imorgon när jag är ledig och kan sitta ute och njuta lite.
OCH jag ska sy färdigt den första lilla kycklingen på cykeln!
Vi höres och ha en fortsatt bra afton!

2 kommentarer:

 1. tack för komentaren ! jag har 4 mil till Strömsund och ca: 7 mil till östersund
  jag bor en bit utanför Hammerdal !
  Har du anknytning hit eftersom ni brukar semestra i trakterna ? lite nyfiken jag oxå*ler*
  Ha det gott !

  SvaraRadera
 2. Jag är född i Storuman, som min far och bror. Min mamma är född i en liten by några mil utanför Hoting. Och i den byn har jag släkt kvar som vi brukar åka och hälsa på varje år. Förr om åren har vi då gjort minst en resa till Strömsund för att handla och titta. Har faktiskt hört talas om Hammerdal, men jag vet inte om jag varit där någon gång.
  Har bott många år i söderut, men jag har fortfarande en dragning norrut och det hoppas jag att jag kommer fortsätta att ha. Hade tänkt flytta norröver när jag slutade skolan, men fick inget jobb och nu har jag närmste släkten härnere. Så jag blir kvar här.
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera