tisdag 4 december 2018

November försvann

med fart och mycket hände det.
Älva och hennes sambo E är nog inte ett par längre, men väldigt goda vänner där E gör jättemycket för Älva så det ska bli bra nu när hon har flyttat härifrån(vem vet när hon kommer tillbaka igen för ingenting förstår vi för ena stunden är allt kaos och nästa är det bra).
Gubben jobbar och sliter och jag gör mitt bästa och de pengar som kommer in vänder vi och vrider på så att räkningarna ska bli betalda.
Tyvärr finns det nästan inga pengar till annat då mer än mat och då alltid är det nödvändigaste som vi måste ha för att överleva.
Nöjen ska vi inte tala om för det får vi vara utan just nu.
Som sagt så drar vi in på allt för att få det att gå runt och allt beror på att vi varit på tok för snälla och är för snälla gång på gång.
Jag säger väl det igen som ett mantra: det vänder nog snart!
Vi har passerat första advent och det enda som kommit upp är ljusslingorna ute som gubben satte upp i helgen.
Inga fönster är putsade, inga gardiner bytta och inga tomtar eller tavlor framme än!
Och den där energin som jag skulle vilja ha har jag inte.
Det är ju inte bara vår egen familj jag är orolig för utan även granngubben KG som det börjar snurra för mer och mer så det dröjer nog inte så länge innan han inte kan vara hemma längre.
Och nu kan jag inte sitta här längre utan måste gå och titta till honom.
Sen förresten fick vi sorg på jobbet då vår äldste boende gick bort i förra veckan. Jag har känt honom sen i slutet på 80-talet så det är tomt på jobbet nu.
HA EN SÅ BRA TISDAG NI KAN!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar