torsdag 18 oktober 2018

Var är energin

när jag behöver den?
Fick inget vettigt gjort igår innan jobbet då vi blev väckta halv fyra av att grannen ringde och ville ha skjuts ner till vårdcentralen om han fick en tid.
Han ringde och beställde telefontid och de ringde aldrig eller så gick inte signalerna fram till grannen(dålig mobiltäckning på landet) så det slutade med att skjutsade ner honom till vårdcentralen och han fick en ny telefontid och då ringde de till min mobil.
Så jag fick gå ner till honom när det var dags för samtalet.
När de väl ringde så knasade det sig så de fick ringa upp igen när vi stod ute på trappan.
Jag trodde det var hans hosta det gällde, men han började med att prata recept. Tror han glömde varför han skulle ha tag i dem, men jag fick honom iallafall att få fram en sak som bekymrar honom så han fick en läkartid längre fram.
Eftersom jag inte visste hur dagen skulle se ut fram till dess jag började jobba klockan 15 så duschade jag direkt när jag klev upp strax innan 7.(Grannen ringde då och frågade efter telefonnumret till vårdcentralen)
Jag åt både frukost och lunch igår och det är bra gjort för att vara mig.
Fick till några korsstygn också innan jag beställde medicin till mig och E på nätet.
Sen var det bara att åka iväg och tjänstgöra mellan 15 och 20.
Gubben jobbade mellan 6 och 16.
Han åt lite innan han gick ut på vedbacken och kapade lite ved.
E skjutsade Älva till en släkting där hon ska vara några dagar och tänka på framtiden.
Idag började gubben inte jobba förrän klockan 6 för han har sovit dåligt några nätter och jag klev upp runt 6:30 och har inte gjort många knop som vanligt och därav frågan i början.
Tömt diskmaskinen, burit ut komposthinken, gett djuren mat och diskat upp lite, men det är alldeles för lite för det behövs göras så mycket mer.
Börjar jobba 13:30 idag och innan jag far till jobbet ska jag skaffa blomma och kort till en gullig praktikant vi haft på jobbet några veckor och som fyller 18 år imorgon, hennes sista dag.
Just nu skiner solen ute och det ser ut att bli en fin höstdag.
HA EN FORTSATT SKÖN TORSDAG!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar