onsdag 4 oktober 2017

Okej, jag

är hopplös att skriva här fast jag hemskt gärna vill.
Det gick jättebra att jobba för mig fram till den 19 september och då var det kört igen med yrsel och illamående och det blev 14 dagars sjukskrivning igen.
Har nu fått en tid till en sjukgymnast den 17 oktober så jag hoppas att jag ska komma till rätta med detta elände.
Jag började jobba igår och det gick bra, men i måndags hade det inte fungerat.
Gubben hade ju jobb på ett monteringsföretag genom ett bemanningsföretag och tyvärr så skulle det först nämna företag dra ner på folk och bland de första att gå var ju gubben och flera till från det sistnämnda företaget.
Han fick i alla fall uppehållslön till sista september, men han har inte behövt använda det för han fick ett annat jobb som vi hoppas han få ha kvar lite längre och det är inte genom ett bemanningsföretag utan genom kontakt med grannen I som jobbar där.
De gräver diken för att lägga ner bland annat fiberkablar och lite mer saker.
Det är en grävmaskin som gräver och gubben och några till snyggar till med att gräva för hand så dikena kan asfalteras igen och bli jämna.
Häromdagen var han genomblöt när han kom hem för det regnade jättemycket på eftermiddagen.
I lördags var vi på bröllop då grannen I gifte sig med sin M efter 21 år tillsammans och 3 barn.
Det var en jätte trevlig dag.
Vår present till dem var en bröllopstavla med deras namn och sen 2 dagars arbetskraft, det vill säga gubben och jag, när de ska göra något av sina byggprojekt.
Inte vet jag hur jag har tänkt när jag har gjort mitt schema och jag fick lite hjälp också för jag hann inte göra det pga att jag var sjuk i somras, men jag jobbar bara kväll denna vecka + en morgon.
Igår jobbade jag mellan 15 och 20, idag mellan 14:30 och 21, imorgon mellan 13:30 och 21, i övermorgon mellan 7 och 11:30 + 14 och 21 och på lördag mellan 12 och 21.
Ja, gubben och jag behöver ju inte nöta på varandra denna vecka.
Igår när jag kom hem så sov han redan för han var superslut och hostig.
Idag for han iväg och jobba som vanligt och jag hoppas att han inte blir sjukare än så.
Vi behöver alla pengar vi kan få in för det är väldigt dåligt med sånt just nu och det känns inte alls okej.
Idag blev det en tidig morgon för jag kunde inte somna om när gubben åkte till jobbet och sen har jag sällskap av en gullig lite hund.
Lite nytta har jag gjort i form av att sopat av köksgolvet och jag borde nog göra lite mer, men jag tänker ta saker och ting i min egen takt.
HA EN FORTSATT SKÖN ONSDAG!!!

1 kommentar:

  1. Känner igen det där! Har väl luckor på månader ibland ;) Men jag anser att en blogg ska vara roligt att skriva i. Blir det ett tvång så tröttnar man! Hoppas gubben din får ett mer långvarigt jobb nu då. Inte roligt att vara ofrivilligt arbetslös.

    SvaraRadera