fredag 8 september 2017

Hej igen!

Jag skriver visst redan, men det är bara för att jag känner för det.
Denna vecka är som sagt var kommunikationen mellan mig och gubben nästan obefintlig.
Älva stukade foten i tisdags så E skjutsade henne till akuten och där blev de kvar länge innan de hade röntgat foten och sett att det bara var en stukning.
Då ringde jag gubben 2 gånger från jobbet bara för att höra om han hört något och sen när jag kom och la mig var han lite vaken så vi pratade en liten stund innan vi somnade båda två.
I onsdags så sa han hej då på morgonen och sen var det inget mer snack under den dagen. Han sov när jag la mig.
Igår morse sa han hej då igen när han åkte på morgonen, men jag var bara tvungen att ringa honom en snabbis när jag var på jobbet bara för att kolla läget. För han sov gott när jag kom hem.
Han sa även hej då i morse, men idag får jag träffa honom hela eftermiddagen om jag/vi vill.
I onsdagsförmiddag var jag rastlös så jag lyckades ta en promenad på drygt en timme och det var skönt när jag väl kom in.
Igår på förmiddagen försökte jag göra lite nytta och sen satt jag och broderade en bra stund innan jag var tvungen att äta någon lunch innan jobbet.
Igår klev jag upp 5:45 och idag strax efter 6. Jag skulle ju hemskt gärna vilja sova lite längre när jag är ledig.
Lite nytta gör jag även idag, men jag önskar jag hade energin och göra allt klart så jag kan sitta i lugn och ro sen och vara nöjd.
Men jag har lite svårt att veta vart jag ska börja för Älvas och E:s saker finns överallt i huset och där ska de helst inte vara.
Nej, nu ska kaninerna få komma ut och jag ska hänga ut lite tvätt.
HA EN FORTSATT TREVLIG FREDAG!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar