torsdag 15 oktober 2015

Ja, då är

vi i mitten på oktober då och jag har slarvat med att skriva här.
Har tänkt flera gånger, men inte lyckats komma till skott.
Efter nattjobbet mellan den 5 och 6 oktober så var jag ledig en dag och sen hade vi typ ett personalmöte den 8 oktober där vi fixade till schemat som vi vill ha det mellan 12 och 16.
På fredagen hade vi besök av lite folk som skulle träffa både oss och Älva.
Det blev lite jobbigt för mig och gubben för de var tvungna att släppa en hemlighet som vi burit i många år, men som Älva själv hade lyckats lista ut så det blev som tur var inte så stort av det.
Jobb för mig sen mellan 15 och 20 med fortsättning lördag 7-16 och söndag 12-21. Och avslutade dessa arbetspass med ett pass på måndagen mellan 8 och 12 som blev en halvtimme längre pga olika anledningar.
Ledig på tisdagen och försökte väl göra någonting då och det var inte mycket, men tvättat fick jag iallafall.
Igår jobbade mellan 14 och 21 och idag blir det mellan 15 och 20 och avslutar denna vecka imorgon med att jobba mellan 8 och 12.
I måndags fick vi sorg i huset då vår pappakanin dog efter sjukdom. Han blev begravd på samma ställe där vi har begravt våra andra djurvänner.
Gubben har slitit på vedbacken för att få det klart och han säger att han snart är färdig. Det blir skönt så vi kanske kan hjälpas åt med att komma igång och städa här hemma. Höststäda alltså.
Det har varit kyligt på morgnarna och det har varit riktigt dimmigt också. I måndags när jag åkte till jobbet så var det svårt att se bilarna framför mig.
Dagarna har varit upplysta av solen.
Förra onsdagen så kom min broderikompis G hit på förmiddagen och hjälpte mig lista ut efterstygnsfärgerna på labradoren som jag inte är klar med än.
Och jag hoppas att jag också fått kläm på hur man gör franska knutar, men det visar sig snart.
Här kommer lite bildbevis på både labradoren och hönsgården sen sist:
150930
151002
151003
151006
151007
151008
151009
151010
151012
151013
151013
Eftersom det är efterstygn och franska knutar att göra på labradoren så är det svårt att göra det när man samtidigt tittar på TV så blir det lite byte av arbete ibland.
Jag var TVUNGEN att byta min mobil(det var jobbigt att prata med utomjordingar när folk ringde till mig) och det märks på bilderna jag lagt upp här. De gamla är större än de nya.
Nu är det ett par timmar kvar innan jag måste åka till jobbet och jag funderar på att sätta mig ute i solen och njuta en stund.
HA EN FORTSATT SKÖN TORSDAG ALLA VÄNNER!


1 kommentar:

  1. Låter som ni har ungefär lika väder som vi här ute på ön. Broderierna är så fina och extra plus för hunden, så urgullig så.
    Sorg efter ett djur är jobbigt det spelar ingen roll vad det är för djur, det har ju varit en familjemedlem som man skött och delat glädje med.
    Kram

    SvaraRadera