söndag 18 oktober 2015

Det är söndag

idag och min lediga helg.
Igår var jag och gubben på en familjehemsdag i en större stad i närliggande län.
Jag kan villigt erkänna att jag var inte pigg på att åka dit och tillbringa hela dagen där, men det blev en riktigt intressant dag med flera duktiga föreläsare som fick en att verkligen tänka efter.
Men det blev en lång dag när vi åkte hemifrån innan 8 och var hemma vid 17:30.
Innan vi åkte hem stannade vi och handlade.
När vi var hemma blev det matlagning och sen hände det inte så mycket mer här hemma.
Älva hade möblerat om och städat i rummet innanför köket och det är alltid trevligt att komma hem till överraskningar.
Lite broderat har jag väl fått under dagarna som gått både på labradoren och hönsgården.
151015
151016
151016
På fredagseftermiddagen satt jag ute i solen en stund och gjorde efterstygn på labradoren och kände mig ganska nöjd för nu var det ju bara dessa franska knutar kvar enda tills jag kom in i köket och kom på att jag hade fler efterstygn med vitt i själva hundkroppen.
Jaja, den är snart klar!
På kvällen blev det korsstygn på hönsgården framför TV:n, Harry Potter rullade och familjen satt bredvid.
Idag har jag som vanligt svårt att komma igång så än så länge har det inte blivit något vettigt gjort.
Jag och gubben letade efter en pärm som jag har samlat lite gratis broderimönster i, men vi hittade inte den utan en hög med Oriflame-kataloger som var minst 5 år gamla för det är nog så länge sedan jag beställde något sånt sist. Men nu är de kastade iallafall.
Gubben har gått ute en stund för att hjälpa sin äldre bror L med någonting.
Han har varit riktigt duktig den här veckan så nu är han färdig ute på vedbacken. (Så nu kan vi ta tag i höststädningen här inne)
Flera dagar har det varit dimma när jag/varit ute och kört. I fredags när jag åkte från jobbet i min jobbkommun så var det fint väder och fri sikt där, när jag kom till hemkommunen låg dimman tät och när jag passerat den och var hemma så var det fint även här.
Idag skiner solen här igen och det är bara att njuta för snart är det ännu kyligare, regnigt och grått.
HA EN SKÖN SÖNDAG!!!

1 kommentar:

  1. Jag är mångsysslande och kreativ människa!


    Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
    pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se

    SvaraRadera