tisdag 29 september 2015

Dagarna går

fortfarande alltför fort och jag hinner inte riktigt med i svängarna.
Gått lite mer än en vecka sedan jag skrev och vardagen trallar väl på i sin vanliga takt.
Jobbade gjorde jag tisdag mellan 15 och 20 och på onsdagen blev det ett personalmöte mellan 12 och 15.
Efter det blev det 2 lediga dagar där det inte hände så mycket här hemma.
Sen kavlade jag upp ärmarna och jobbade lördag mellan 8 och 16, söndag mellan 7 och 16.
Efter jobbet var gubben och jag och grattade hans brorsdotter M som fyllde år.
När vi kom hem efter kalaset var jag så trött att jag gick och la mig 20:45. Sov bra ca 1 timme och var tvungen att gå på toa. Sen var det si och så med sömnen och den snälla väckarklockan väckte mig 5:20 eftersom jobbet kallade på mig till klockan 7. Slutade 11 och åkte hem och gjorde ingenting och höll på somna ute på altanen.
Älva hade väckt gubben vid 4-tiden för det var ju både månförmörkelse och rödmåne denna natt till måndag.
Gubben ägnade lite tid till den nya bilen vi köpt och idag var han och besiktade den och tyvärr blev det en 2:a så den måste på återbesök. Men vår verkstad blir glad iallafall för de kommer tjäna lite mer pengar på oss.
Idag har jag tillsammans med mina arbetskamrater suttit på teamworks-möte hela dagen(8-16) och inte vet jag om vi blivit så mycket klokare, men vi är inne på tredje enhetschefen på några månader. Den första har vi haft i många år, den andra i 2-3 månader och den vi får nu kommer att vara kvar i 3-4 månader till en tjänst är tillsatt. Hon vi får nu är bra och inget chefsämne så, men har varit hos oss sen i somras och hjälpt oss. Och det hon inte kan tar hon reda på.
Arbetsgivaren var riktigt givmild idag så vi fick fika både på förmiddagen och eftermiddagen och dessutom bjuden på lunch.
Något jag har orkat med när jag inte gjort så mycket annat är att brodera så jag har kommit en ganska bra bit med min hönsgård.
150923
150924
150925
150926
150928
Jag skulle vilja brodera hela dagarna så jag blir klar med denna så jag kan göra klar en annan och göra en horoskopstavla och sen en bröllopstavla och sen........
Ja, jag vet att jag har tankar på vad jag vill göra, men jag skulle också behöva hitta energi till att börja höststäda vårt hus för det behövs.
Imorgon är det arbetsdag mellan 8 och 12, torsdag mellan 14 och 21, fredag mellan 7 och 15 och sen är jag ledig till måndagkväll 20:45 då det blir lite nattjobb.
Vi har haft bra väder i flera dagar, men det märks att vi går mot kallare tider för jag var tvungen att skrapa bilrutan i söndagsmorse och i morse.
I morse hade jag tur för gubben kom med ut och hjälpte mig.
Ikväll har jag tagit fram broderiet, men inte fått till ett stygn och jag ska nog lägga undan det igen för nu börjar det bli för sent att göra något.
Inte riktigt dags för sängen än, men jag säger ändå nu:
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!
DRÖM SÖTA DRÖMMAR!!!

2 kommentarer:

 1. Kan ni inte lämna tillbaka bilen där ni köpte den så de åtgärdar felen?
  Sen förstår jag inte hur du orkar med sådan splittrad arbetstid, finns det ingen lag numer för sådant?
  Hoppas du hittar orken, lite tips är bra musik och glada lättsamma kläder, då kan man dansa fram och fixa hemma.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är en bättre begagnad bil som vi köpt för ganska lite pengar. :-)
  Arbetstiderna ser så ut inom vården, men just nu är det extra rörigt eftersom vi har haft/har kaos på jobbet sen i början på sommaren.
  Men det känns som om det håller på att vända sakta men säkert.

  SvaraRadera