onsdag 26 augusti 2015

Om dagen

var tung i morse så kan jag tala om att det fortsatte under dagen.
Åkte till jobbet för att vara på personalmötet och innan jag har kommit ända fram så lyckas jag träffa en grop på vägen och slå sönder höger framdäck och fälg.
Fick köra en bit med trasigt däck för att jag inte skulle stå alldeles i vägen för andra bilar eftersom det var en liten grusväg.
Pratade med gubben när det hände(har handsfree annars skulle jag inte prata med honom när jag kör) så honom behövde jag ju inte ringa.
Ringde jobbet och det var en som var snäll och hämtade mig och under tiden så ställde jag ut en varningstriangel precis som man ska.
Gubben ringde vår verkstad och chefen där skickade en av sina killar som kollade upp bilen. Jag var rädd att mer skulle ha gått sönder på bilen.
Det var det inte, men jag måste till verkstaden med den för det var någon bult som var borta(bulten hittade nog gubben hemma på gården ikväll).
Så imorgon bitti när jag skjutsat Älva till sin praktik ska jag åka dit så de får titta på det(behöver ha bilen på fredag).
Hoppas också att de hittar någon fälg och däck och sätta på bilen för det är inte kul att åka med nödhjulet.
Tack snälla verkstaden som ställer upp för oss och det är inte första gången!
Hem och försökte ta det lugnt ett tag + att vi fixade lite mat tillsammans gubben och jag.
Kompis I har varit med Älva idag på praktiken och de fixade skjuts hem till oss när de slutade där.
När vi ätit så drog kompis I hem och jag och gubben åkte till min pappa med en extra säng för min faster har kommit på besök och behövde något att sova på.
Där blev vi kvar en stund och imorgon under dagen ska jag åka dit och då ska jag ta med mig lite gamla kort från min farfar och farmor.
Nu är det iallafall dags att stänga ner allting och gå och lägga sig för jag behöver sova efter denna "ljuvliga" dag.

3 kommentarer:

  1. Hoppas det ordnade sig med bilen

    SvaraRadera
  2. "SVORDOM" Tur att ni har en riktigt verkstad.

    SvaraRadera