söndag 5 juli 2015

Igår var igår

och idag är idag.
Varmt som sjutton är det och jag och labben sov ute på altanen och det tyckte han var skönt för han sov lugnt hela natten.
Igår var gubben och jag och gratulerade svärmor som fyllde i fredags.
Träffade gubbens syster och 2 av bröderna och 1 svägerska.
Det var en dag av slöhet och det är väl sånt man ska ha när man har semester.
Gubben gick upp och badade i poolen och Älva målade mina naglar under tiden.
Sen ville hon upp och kolla när gubben bada så vi gick dit och det slutade med att hon stack hem och satte på sig baddräkten och hoppa i.
Gubbens brorsdotter M var där så det blev lite prat med henne också.
Hade väl tänkt brodera lite igår, men lusten infann sig inte riktigt så det blev virkning av en grytlapp som legat ett tag och det kan väl vara praktiskt om den också blir färdig att använda när maken är klar sedan länge.
Här kommer bilden på disktrasorna och grytlapparna som jag ska ge bort i inflyttningspresent.
Disktrasorna är Hildurs barnbarns disktrasa för juni-månad och grytlapparna är ett mönster som jag i ett obevakat ögonblick sparat i mobilen och sen glömt bort att jag sparat det och frågade efter ett sånt mönster i en grupp på Facebook och strax efter hittade det i min mobil. (Jag vet jag är knasig och glömsk)
Gubben tog upp sin mobil ur fickan när vi kom hem efter födelsedagsfirandet och upptäckte en spricka på sin skärm. Han försökte stänga av mobilen, men det gick inte så han fick ta ur batteriet. När han satte tillbaka batteriet så startade inte mobilen heller.
Som tur är så hade vi en liggande så det var bara att starta den och sen är det ju inte bara och bara för en del grejer måste man göra om helt som att ladda hem en vettig ringsignal som han hör, det spel jag tycker han ska spela med mig och lite andra grejer. Och allt har vi inte gjort än, men Rom byggdes ju inte på en dag.
Nu har jag poppat lite popcorn och ska sätta mig ute igen och försöka virka lite till i värmen.
HA EN SKÖN SÖNDAG!!!

1 kommentar:

  1. Tackar ! Här har också varit väldigt lugnt, varmt och skönt!

    SvaraRadera