lördag 4 april 2015

Då var

långfredagen och påskafton snart till ända detta år.
Har ju jobbat båda dagarna och innan jobbet igår tog jag det bara lugnt, men i morse så hjälptes gubben och jag att göra rent i marsvinsburen i köket och kaninernas burar utomhus.
Efter det blev det te för mig och kaffe för gubben ute i solen och där vi satt var det riktigt skönt.
Solen har alltså lyst, men ingen värme har det varit.
Det är faktiskt skönt att det är ljusare på kvällarna nu, men jag blir lite klockvill och har ingen riktig ordning på rutinerna än. Men jag tror att det blir bra med det snart.
Och egentligen borde jag ha legat i sängen redan för väckarklockan tänker ringa 5.30 imorgon för jag ska vara på jobbet klockan 7 och tjänstgöra till klockan 16.
HA EN FORTSATT TREVLIG PÅSK!!!

1 kommentar:

  1. Då har ni haft tur med vädret, här har det varit regn och snöblandat. Just nu tittar solen fram, men det är ju så dags nu när det är kväll.
    Ha, ha det där med klockan åkte jag dit ordentligt på idag. Blev väldigt frågande när jag mötte bussen på väg in till stan, den skulle ju gå en timma senare, har de satt in en extra tur idag och varför då???? Så slog det mig att jag inte ställt om klockan i bilen, ja jisses så snurrigt det blev.
    Hoppas du får lite tid att njuta påskmat och lugn så det inte bara är en massa jobb hela tiden, jag vet ju att det krävs många arbetsinsatser även fast det är helg och jag beundrar er som får gneta på medans vi andra är lediga.

    SvaraRadera