onsdag 8 april 2015

Då var påsken

över för denna gång och vi har även haft en födelsedag att fira.
Älva har blivit 1 år äldre.
Det känns som om jag skolkar från skolan(vilket jag aldrig har gjort) bara för att jag inte orkade åka till jobbet och vara med på personalkonferensen.
Jag skulle bara vara där 3 timmar och inte jobba något mer idag för då hade det varit en annan sak.
På grund av olika anledningar så lyckades jag bli osams med gubben innan han for iväg på sin kurs och sånt är ju aldrig bra.
Men vi har ett tryck på oss från alla håll och kanter att vi ska göra ett bra jobb och ibland blir det bara för mycket och så blev det i morse.
Hamnat vid köksbordet framför datorn har jag också gjort, på Facebook med en massa spel istället för att ta fram broderiet eller stickningen.
Det är uppehåll ute, men tyvärr alldeles för blåsigt ute och ingen sol så det lockar inte att sitta ute heller.
Våra bilar håller på skos om och på annandagen åkte gubben iväg med bussen till verkstaden och fick en lånebil tillbaka.
Lånebilen fick jag ha igår och det är en gammal Volvo som luktade verkstad/gammal, men den gick framåt iallafall så jag tog mig till och från jobbet.
Igår åkte gubben till verkstaden med min bil(som han hade hela gårdagen) och kom hem med bussen. Idag kör gubben vår svarta Volvo och kommer hem i min bil. Och imorgon kväll kommer han förhoppningsvis hem med den svarta Volvon och lämnar tillbaka lånebilen.
Jag och Älva har varit på ett möte på förmiddagen och då tog vi bussen för den är bekvämare än lånebilen.
Igår hade jag tvättardag här hemma för på något sätt hade tvättberget växt och idag har jag inte kommit mig för att starta tvättmaskinen.
Jag kommer förhoppningsvis igång och gör någonting någon gång idag.
HA EN FORTSATT TREVLIG ONSDAG!!!

3 kommentarer:

 1. Det är jobbigt när det blir för många krav från alla håll och då kan bägaren rinna över, hoppas ni blir sams fort igen

  SvaraRadera
 2. Hoppas att allt löser sig för er, för så där som ni har det låter ju jobbigt. Försök nu att bli vänner igen för det är bra mycket skönare att vara vänner. Lycka till

  SvaraRadera
 3. Hoppas det ordnar sig både med bilar och förhållande!!
  Men ibland orkar man inte med riktigt. Ha det så bra du kan! Kram

  SvaraRadera