tisdag 31 mars 2015

Usch, så

slö jag känner mig.
Det är påsk om några dagar och inte är det städat någonstans. Visserligen ska jag jobba hela helgen, men det kan ju vara kul för gubben och Älva om det är rent och påskpyntat här hemma.
Igår jobbade jag mellan 7 och 14 och hade väl tänkt orka göra något när jag kom hem, men icke sa Nicke.
Inget roligt väder var det heller så det var väl en bidragande orsak till olusten att göra något.
Älva har påsklov denna vecka och gubben går sin kurs/utbildning.
Idag har jag ledig dag, men var tvungen att åka till jobbet för att vara med på en teckenspråkskurs.
Innan jag åkte fick jag iallafall igång en tvättmaskin och alla djuren fick sin mat.
Det kändes som om jag hade kommit igång lite grann med lust att göra något, men tyvärr tror jag lusten stannade kvar på jobbet.
Lite broderat fick jag både på söndagen och igår, men efterstygnen jag hade tänkt göra först fick jag repa upp och göra några andra istället. Och samtidigt med dessa upptäckte jag att jag hade glömt göra halva korsstygn så det var bara att ta itu med det.
Tomtens julbrev:
150329
150330
Idag har solen lyst/lyser stundtals och det är bara skönt. Synd bara att det syns på fönstren hur skitiga de är. Men jag tror att det får bli gubbens göra så ska försöka göra annat.
Och det är kanske bäst att sätta fart så blir det lite gjort iallafall.
HA EN FORTSATT SKÖN TISDAG!!!


3 kommentarer:

  1. Alltid tråkigt när man gör fel. Men det känns mycket bättre när man har rättat det. Annars så retar man sig på det hela tiden. Fin tomte! =o)

    SvaraRadera
  2. Ska också repa upp, eller sticka baklänges som en del säger! Inte mycket men det är retligt när man kommer på att det har blivit fel. Påsken är väldigt dåligt förberedd i detta huset i år men det blir nog väl med det. En Glad och god påskhelg önskar jag dig och din familj!

    SvaraRadera