lördag 20 december 2014

Ja, då var

det 20 december idag och inte har jag någon särskild julkänsla i år.
Men det mesta av julklapparna är inköpta och fått julklappspapper på sig. Det fattas några till Älva, hennes kompis I och några till och dessa får vi fixa innan tisdagseftermiddag för jag jobbar kvällen innan julafton.
Har jobbat idag och jobbar även på måndagsförmiddag, men imorgon är jag ledig och måste fixa till det här hemma då.
Gubben har hjälpt sin äldre bror L idag och bygga lite och han ska visst göra det en stund imorgon också och sen är det väl tänkt att vi åka och handla.
Något som jag är glad över det är tavlan som jag och G började på ifjol höstas(tror jag det var) blev klar och är monterad och upphängd på väggen.
G blev klar med den på en gång, men det jävlades för mig så jag kallade den för helvetestavlan. Vet inte hur många gånger jag broderade fel och fick repa upp och göra om. Jag är iallafall glad att jag fullföljde jobbet för den är ju faktiskt fin och kommer att pryda vår vägg till varje jul.
Jag håller på med en tomtetavla till och där jag har bara efterstygn kvar och skulle jag hålla på med den istället för att sitta vid datorn så skulle den också vara färdig till julafton.
Jag har ju varit med i HälsoUtmaningen på Facebook flera gånger(och tänker fortsätta vara det om det fortsätter), men det tråkiga är att jag aldrig har nått mitt slutmål någon gång. Första gången föll jag i en trappa och gjorde mig illa i ena foten och knäet och de andra gångerna har jag fallit för min egen lathet. Vad jag har vunnit är den motion som jag faktiskt fått när jag har samlat dessa poäng.
Jag hoppas till nästa år att min energi och ork kommer tillbaka så jag orkar hålla ordning här hemma utan att förlita mig på gubben och att jag i och med det också ska orka motionera och handarbeta mera.
Jag hoppas också att tid och lust ska finnas för att blogga för det är ju faktiskt kul att göra det.
Detta var allt jag hade att skriva idag. Tack för att ni läser!


3 kommentarer:

  1. Så fint broderi! Den kan du verkligen vara glad för!
    Önskar dig en god och bra julhelg

    SvaraRadera
  2. Jättefin tavla att ha i många år. tror att du kommer att tycka bättre om den nu när den är klar.
    Det där med energi och ork är det svårt med. Men vi får sikta på nästa år och bli väldigt bra på det!! Kram och God Jul!

    SvaraRadera