onsdag 1 januari 2014

God fortsättning

på 2014!
2013 har inte slutat så roligt och detta år börjar heller inte så kul, men jag hoppas att resten av året kommer att bli bra till slut.
Jag vill också komma tillbaka och blogga mera, men det jag har inom mig just nu kan inte skrivas ner för att någon utomstående ska läsa.
Och just nu hoppas jag att någon verkligen gör det som det står på denna bonad för jag behöver mycket av den varan just nu:
Denna broderade jag för många, många år sedan.
Har mina funderingar på att fotografera mina tidigare alster som jag inte visat här tidigare och tyvärr följde jag ju inte arbetets gång som jag gör idag. Och förresten så fanns ju inte datorer på den tiden.
Synd är också att jag inte har daterat allt som jag gjort heller.
Jag upptäckte alldeles nyss att jag faktiskt tagit ett steg närmare igen att blogga mera.

6 kommentarer:

 1. Hoppas att det nya året blir bra för dig! Det där med att signera och datera saker ska jag ta till mig och försöka att bli bättre på.

  SvaraRadera
 2. Att datera borde man göra oftare. Lite svårt med stickade och virkade alster. Lättare på det man broderat eller sytt på maskin. Hoppas allt löser sig för dig och att 2014 blir bättre! Skickar över massor av styrke kramizar Ulrica

  SvaraRadera
 3. Vi har haft ett antal tunga år med svåra saker som dykt upp när man just tror att det värsta är över....men nu verkar det, ta i trä, ha vänt och lättnaden är stor! Litar inte riktigt på det men försöker tro! Så jag hoppas att det blir en vändning snart också för dig. Utan sorger och besvär lever ingen men det får finnas annat också!
  Jag är periodvis duktig på att anteckna i en fin anteckningsbok vad jag stickat, garn, sticktjocklek,antal maskor och hur mycket garn som gick åt. Ska bli duktig på det ett tag nu igen! :-D
  Håller tummarna för att du får ett bättre 2014, och inte bara det utan ett BRA 2014!

  SvaraRadera
 4. Det är så jobbigt när det bara händer tråkiga saker. Men jag hoppas att det vänder för dig snart och att 2014 blir ett bra år. Det där med att märka sina alster är vi dåliga på. När jag läste till textillärare sa en av våra lärare att så mycket kvinnoarbeten(detär oftast kvinnor) är omärkta och ansågs /ansas inte tillräkligt viktigt. En målarkonstnär signerar alltid sina alster och då kan man få sina verk värderade men inte allt textilt.Se bara på Karin och Carl Larsson.

  SvaraRadera
 5. Här kommer styrkekramar i mängder! <3

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Hittar ingen mailadress till :-(
  Hör a dig till fruvenus@hotmail.com om du vill hänga kvar :-)
  Kram

  SvaraRadera