torsdag 16 maj 2013

Försvunnit dag

har det gjort igen.
När jag och arbetskamrat KE hade slutat i tisdagskväll och var på väg hem så fick jag helt plötsligt en ambulans med blåljus bakom mig som jag släppte förbi och som KE inte hann upptäcka förrän den kört förbi.
Kom en liten bit till och då fick vi nästa ambulans med blåljus bakom oss och som jag också släppte förbi så fort jag kunde. Denna saktade dock farten, slog av blåljusen, stannade och vände.
Men innan vi var hemma i vår hemkommun så mötte vi 2 ambulanser till dock utan blåljus. Och igår när vi åkte från jobbet såg vi ytterligare 1 till.
Undrar hur många vi ska se idag då när vi samåker igen?
Innan jag fick styra kosan riktigt hemåt fick jag plocka upp Älva hos bekant J.
Igår höll gubben ställningarna här hemma igen och Älva var i skolan medan jag hämtade upp arbetskamrat KE mitt på dagen och vi åkte in till jobbet och hade personalkonferens i timmarna 3 och sen fixade hon och jag med schemat.
Älva var inte med bekant J i stallet denna dag, men hon var ner till henne en stund på kvällen.
Gubben och jag käkade och sen fick vi ett ryck och planterade blommorna vi köpt + satte potatis. Hade lite till att plantera, men tyvärr så tog jorden slut.
Vi var så inne i det vi höll på med så Älva ringde och frågade var vi var för vi skulle ju hämta henne vid 20.
Hamnade förstås framför datorn en stund och det blev ganska sent innan vi kom i säng.
Så mycket tankar, så mycket hormoner, så mycket känslor, så mycket orättvisa det finns i världen när man är tonåring. Och det värsta är att ingen, ingen förstår en!
Även idag är det gubben som håller ställningarna här hemma, Älva är i skolan och jag börjar jobba 15 och ska vara där till 20.
Även idag ska jag samåka med KE.
Solen skiner, men tyvärr blåser det lite för mycket och jag tycker det är kalla vindar.
Nu ska jag försöka göra lite mer nytta så det känns som jag gjort något bra här hemma idag.
HA EN FORTSATT SKÖN TORSDAG!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar