måndag 14 januari 2013

Så då har

denna måndag också snart gått och jag har som vanligt inte gjort allt jag tänkt mig.
För 1 år sedan detta datum var det full rulle här hemma och det bakades tårtor och lagades mat till dagen efter.
Och imorgon är det dags för födelsedagskalas igen, men det blir i ett lite lugnare tempo för först ska gubben jobba och sen blir det lite mat tillsammans med hans bror U, fru U och barnen V och P på kvällskvisten.
Idag på förmiddan plockade jag med rentvätt och strök lite örngott och tvättade en maskin med handdukar. Hämta Älva sedan och vi väntade tills gubben sluta och då for vi iväg till den stora staden där vi brukar storhandla för Älva behövde lite nya vinterskor.
Det blev 2 par till henne och 1 par till mig.
Sen gick vi in på köpcentret och där köpte Älva födelsedagspresent till gubben.(Jag betala :-))
Gubben gick in i en affär med en massa datorspel och fick tag i ett nytt datorspel till Älva. Han sa inget om det utan la det vid datorn när vi kom hem och hon gav upp ett glädjetjut när hon fick se det.
Var in på matvaruhuset och handlade lite till middagsmaten imorgon. Och det hamnade väl lite väl mycket i korgen kan jag tycka, men så blir det när gubben och jag har extra hjälp när vi ska handla.
Hemma var vi ganska sent och tyvärr blev det sen mat också.
Nu väntar den sköna sängen igen och det ska bli skönt att sova för idag har det varit en sån där tröttdag. Imorgon får jag inte slöa utan jag har en hel del att göra innan kvällen kommer.
Det har varit kallt även idag och solen har tittat fram på oss och jag hoppas att den visar sig även imorgon för den är efterlängtad.
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!
DRÖM SÖTA DRÖMMAR!!!

2 kommentarer:

  1. Hur gick det med dina bord och bänkar igår? :-) Jag gjorde som du skrev, la upp maskorna (och ... öh, fick sticka några små varv också...) och sen var jag rätt duktig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bordet blev avtorkat till slut, men inte bänkarna(skäms lite)

      Radera