söndag 12 augusti 2012

Söndagmorgon och

jag vet inte riktigt vad det tänker bli för väder idag.Sista riktigt lediga dagen innan det vardagliga börjar och det känns nästan jobbigt.
Det tyckte även gubben när han åt frukost nu på morron innan han drog iväg och städa vårt städställe.
I oss finns också en viss oro hur allt ska lösa sig i framtiden, men det är bara att ta en dag i taget och göra det bästa av situationen vi har.
Jag ska ta mig i kragen nu och försöka röja upp lite i köket och sen väcka på tjejerna lite grann så de också kommer in i rätt rytm innan skolstart.
Man är ju tokig som vänder på dygnet när man har semester för det blir ju så jobbigt att gå tillbaka till rätt dygnsrytm.
HA EN FORTSATT SKÖN SÖNDAG!!!

1 kommentar:

  1. Vi har ju haft det lite rörigt med boendet och nu håller vi på och försöker sälja stugan och det tar väldigt mycket kraft att inte riktigt veta hur det ska bli...
    Jag vet inte vad det är som oroar er men även om det är bra att försöka tänka ut hur man vill göra och så, så är det precis som du säger, man får ta en dag i taget och försöka göra det bästa av tillvaron som den är! Hoppas att saker och ting klarnar snart och att allt blir på bästa sätt!

    SvaraRadera