lördag 11 augusti 2012

Lakana och örngotten

blev tillvaratagna och lagda på sina platser.Gubben hjälpte sin äldre bror L och när han var klar med det så blev det duschen för honom och sen mig.Efter detta så packade vi in oss i bilen och åkte mot den stora staden där vi brukar storhandla och var först till varuhuset som vänder sig mot djur och trädgårdar+lite till och handlade blomjord, burkkattmat, stövlar till Älva, flugfångare + några saker till.
Sen hamnade vi i mataffären där vi brukar handla och vi skulle bara köpa mjölk och grönsaker, men det hamnade visst lite till som vi behövde.
Innan vi åkte ända hem så stannade vi och köpte pizza(och det var faktiskt ett bra tag sen jag/vi  åt pizza så det var riktigt gott) .
Det har blivit en slöareftermiddag efter det, men en sak har då varit roligt för Älva och det är att kompis I kom hem efter semesterresan hon har varit på med sin familj och hon är här nu och stannar här i natt.
Jag har suttit på altanen först i mörker med dator framför mig och mobilen bredvid mig så jag kunde spela Wordfeud på den.
Efter ett tag tände jag lampan och virkade klart mobilfodralet.
Nu ska bara trådarna fästas, men det blir morgondagens jobb.
Solen har lyst, men som vanligt har det också regnat och det har börjat nu igen.
Just ja, gasolen tog slut till terassvärmaren alldeles nyss. Men det gör inte så mycket för nu är ju semestern slut och allvaret börjar på måndag och då blir det inte så många mysiga kvällar här ute.
Och i nuläget blir jag anfallen av nattens insekter som söker sig mot lampans sken. Inte så trevligt att få dem i ansiktet.
Nu ska jag leta mig mot sängen.
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar