söndag 19 augusti 2012

Idag var det

tidig morgon för mig och min väckarklocka skulle ringa 5.30. Vilket den inte gjorde eftersom jag inte satt igång larmknappen när jag ställde klockan. Som tur var så hade gubben ställt sin klocka så jag kom upp i tid.
Började jobba 7 och jag och en vikarie jobbade på i lugn takt. Vid 12 kom resten av personalen och jag fortsatte med mitt göra och visste hur mycket tid jag hade på mig att slutföra allting.
Då frågar vikarien mig när jag slutar för dagen och jag svarar 16. Och hon säger att det gör jag också. Jag tänker att nu har hon fel och kollar schemat och vem har rätt? Inte jag utan hon!
Jaja, 1,5 timme trodde jag att jag hade tillgodo och det var bara ca 15-20 minuter. Det blev snabba ryck med det jag skulle göra och klockan var en halvtimme senare när jag åkte hemåt.
Hemma fick jag mat som gubben lagat och tjejerna var och badade hos kompis I:s mormor. De var hem en sväng och åt och sen var de tillbaka och sköt visst med luftgevär också.
Gubben passade på att städa vårt städställe och jag har tvättat och hängt tvätt, diskat och plockat ur diskmaskinen under tiden.
Nu är det snart dags för sängen igen och imorgon är det arbetsdag för gubben och skoldag för Älva.
Bjuder på en fina rosor som finns på mitt jobb
Det har varit jättesköna dagar och det är synd att semestern är slut nu när det vackra vädret är. Idag har det varit nästan för varmt för så fort man rört sig har svetten runnit.
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar