söndag 4 mars 2012

Söndag, solen

skiner och jag gör så lite som möjligt.Gubben gör desto mer för han har varit ute och lastat på en pall ved och nu väntar han bara på att han ska få låna en traktor så han kan köra in den.
Just nu tror jag att han håller på och finslipar i kojan också så den ska bli helt klar.
Jag och Älva sitter med varsin dator vid köksbordet och har TV:n på, men tittar inte så mycket på den
Imorse hade jag tänkt titta på Vasaloppsstarten och jag var faktiskt uppe vid 7, men jag prioriterade sömn istället och la mig ett par timmar till och sov.
Har tittat på Vasaloppscaféet på facebook och sett vad duktiga alla var under loppet fram till Brink gick i mål.
Gubbens brorson M ringde och bad mig släppa ut hundarna för E vägrade gå hemåt utan att sett hundarna. Hon hade gått ner till grinden och stod och ryckte i den. :-)
Jag släppte ut hundarna och hon knallade runt med dem och blåste/lät med munnen när de pussade henne(gillade det inte riktigt, men hon blev inte ledsen eller rädd) . Hittade lite hundleksaker som hon bar omkring på och sen när pappa M ville gå hem så ville inte E gå hem så pappa fick bära henne hemåt.
Börjar bli sugen på mat, men jag vet inte om någon annan är det och inte heller vet jag vad vi ska hitta på att äta som går snabbt.
HA EN FORTSATT SKÖN SÖNDAG!!!

1 kommentar:

  1. Här har också varit skönt i dag. Jag var uppe och tittade på starten. Tycker det är så roligt att se när alla ger sig iväg. Sen tog jag en promenad när dom första kommit i mål.
    Ha en skön kväll!!

    SvaraRadera