fredag 2 mars 2012

Nu har dagar

försvunnit igen med en rasande fart.
I onsdags hade vi personalkonferans på jobbet och gjorde scheman som täcker hela sommaren. Vi började klockan 10 och var klara 15, men vi hann gå igenom lite annat också.
Vår enhetschef kom som han brukar ibland på våra personalkonferanser och denna gång hade han en vacker blombukett till mig och grattade mig i efterskott. :-)
Jag var trött i huvudet resten av onsdagen så det hände inte särskilt mycket här hemma.
Igår började jag 12 och då jobbade jag och arbetskamrat KE hårt med schemat i 2 timmar + lite till och ändå är väl allt inte riktigt färdigt.
Och mitt i detta kom det en person med en orkidé till mig och även hon och hennes familj grattade mig i efterskott. Hade absolut inte räknat med det så jag blev jätteglad.
Efter schemaarbetet så tog det ordinarie arbetet över och jag jobbade till 21.
Idag är jag ledig och solen skiner som den har gjort i några dagar. Och jag lovar att det är skönt.
Gubben är ju hemma denna vecka av olika anledningar och det har väl varit lite tur för han är konstig i magen. Inte som magsjuka, men nästan. :-( Han har precis pratat med sjukvårdsupplysningen och han ska stoppa i sig kokt ris, kokt fisk och vitt bröd. Och har det inte gått över på 14 dagar ska han kontakta läkare(han har hållit på sen i lördags).
Igår så tvättade han lakan och handdukar och vek dem vartefter han orkade.
Älva har sin kompis I här sen igårkväll.
Jag vet inte vad det är med oss idag, men jag var tvungen att ställa klockan på ringning för jag skulle ringa ett viktigt telefonsamtal vid 7. Då hörde jag en av tjejerna var upp på toan och efter det har ingen av oss sovit något mer.
Tjejerna sitter och spelar datorspel och jag har startat en maskin tvätt och tumlare. Fastnade sen framför datorn.
Kanske slita sig härifrån och försöka göra något annat också under dagen.
HA EN SKÖN FREDAG I SOLEN!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar