lördag 25 februari 2012

Idag är det ingen vanlig dag!!!

FÖR JAG DET ÄR MIN 50 ÅRS-DAG!!!
Dagen började med att gubbens bror L och brorson M kom och sköt 5 skott utanför sovrumsfönstret(och denna  gång räkna vi alla skotten).
De kom in och fick lite kaffe och tårta och sen var M tvungen att åka och jobba.
När L gått gick vi och la oss en stund(vilket vi egentligen inte skulle ha gjort för det blev lite stressigt sen).
Vi klev upp ur sängen vid 9 och jag hoppade in i duschen direkt och klädde mig sen.
Väckte på Älva och hennes kompis I efter 9.30 och efter det har hela dagen gått i flygande fläng. :-)
Vi hann inte börja äta frukost innan telefonen ringde och det var min morbror G som ringde och gratulerade mig på min födelsedag. Han och min morbror J var hos moster S som även hon fyller år idag så jag passade på att skicka en hälsning till henne.
När jag pratat klart med honom stod granne O med sin särbo I och uppvaktade både mig och gubben. Det blev en trevlig fikastund med dem och av dem fick gubben två änglar som sitter på ett hjärta. Jag fick en fin vit elefant. Vi fick också varsin fin rosbukett(en rosa och en gul).
Under tiden de var här så ringde faster G och grattade mig och även min farsa ringde och grattade. Tyvärr mådde han inge vidare så han kunde inte komma hem till mig och fira, men när min brorsa dök upp senare under dagen fick jag en fin orkidé och ett halsband i silver med en långhårig tax-hänge.
Från stället som jag städar(eller oftast gubben) så kom de som jobbar på kontoret med blomma och presentkort på Guldfynd. Det är mor och dotter som jobbar på kontoret och mor bor en bit från oss och från henne och hennes make(som även han jobbar på samma ställe) fick jag en fin lykta.
Arbetskamrat KE ringde och sa att tyvärr så skulle hon inte kunna komma för hon hade ingen chaufför(hon har opererat högerhanden). Men jag fixade så hon kunde komma och fika och äta och se lite annat än sitt eget hem idag, jag skickade grabben att hämta henne. Av henne fick jag en ängel att hänga på väggen och en rolig lite hängare i form av en naken dam.
Svärmor och svärfar kom med blommor och ett par örhängen som de gav mig tillsammans med gubbens yngste bror M med familj.
Min brorsa, sambo S och min brorsdotter H kom med blommor och av brorsan och sambon fick jag ett fint armband och brorsdottern fick jag en häftig ring med en elefant som jag ska ha till min/vår samling(kan inte ha den, men det var hon medveten om).
Medan gubben gjorde i ordning maten och fick hjälp av grabben med att skära sallad så underhöll jag mina gäster.
Efter mat och kaffe och mycket prat åkte detta gäng hemåt och det blev en kort stunds lugn.
Då kom granne L med dotter F och med sig hade de en fin orkidé till både mig och gubben. Fika och prat blev det även med dem. Dotter F kollade även på våra kaniner för dubbelkollning av könsbestämning och vi hade sett rätt.
Och nu kom sista gänget med gubbens bror L med fru M, yngre bror U med son V(sambo U mådde inte bra och son P valde kompis).
Av dessa fick jag varsin fin bukett blommor och sen av allihopa fick även en sån där "konstig" tågbiljett som gubben fick när han fyllde i januari. Mysteriet växer! ;-) Undra när vi får reda på resten?
De nästan sista som dök upp var G och E och sen kom då gubbens brorson M från jobbet och av dem och gubbens brorsdotter M fick jag en fin ljusstake med ljus + en nyckelring med en fisk.
Det blev mat för alla dessa och sen tårta och kaffe.
Tomte T kom igår och fick följa med mig och handla då. Av honom fick jag och gubben när gubben fyllde en tavla med 2 50-lappar från 1962.
Av Älva fick jag 2 bordslampor som jag och gubben ska ha vid sängen.
Och sist fick jag en ny dator av min älskade gubbe. Har inte börjat använda den än för det ska installeras virusskydd och sen var det något mer som skulle göras att det gör vi imorgon.
 Första tårtan Älva gjorde till mig med övervakning
av kompis I
Andra tårtan Älva gjorde till mig
Jag har även fått sms från några arbetskamrater och en arbetskamrat MN ringde och grattade mig på mobilen.
Solen har lyst på oss så med andra ord har det varit en HELT UNDERBAR DAG!!!
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!

7 kommentarer:

 1. Megagrattis 17 minuter försent! Kramizar =o)

  SvaraRadera
 2. Stort Grattis! (fast det är litet försenat) Låter som du hade en mycket fantastisk födelsedag i solskenet.

  SvaraRadera
 3. STORT GRATTIS!
  Vilken härlig dag du fick och så mycket fina grejer och blommor.
  Idag får du bara gå o njuta av allt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis så här en dag för sent. Lät som om du faktiskt hade en riktigt bra dag. Tack för din kommentar!

  SvaraRadera
 5. Grattis på födelsedagen!
  (Vi är tydligen årsbarn, du och jag, jag fyller i april!)
  Det verkar som du haft en fin dag och det lämnar ju en massa glädje kvar framöver!

  SvaraRadera
 6. Oj,oj,oj vilken dag du haft!! Vad mycket mat och tårtor du måste ha gjort. Hoppas du fått vila lite idag. Det är roligt att bli uppvaktad!
  Min son fyller 50 i augusti, det där med 50-lappen lät roligt tycker jag.
  Kramar till dig.

  SvaraRadera
 7. Hurra! Hurra! HURRA!!!! ;)

  SvaraRadera