söndag 26 februari 2012

Har haft en

riktig slöardag idag.Solen har lyst på oss, men sådär jättevarmt har det inte varit.
Det blir inga bilder på bloggen idag för jag sitter med min nya dator(som är bara min;-)).
Jag har inte fått in min epost i denna dator än för vi hittar inte koderna till att flytta eposten från den gamla datorn.
Och jag kan lova att gubben har letat och letat. Även jag har letat och t o m T har gjort sina tappra försök att hjälpa till. Men vi har ännu inte funnit mappen med alla koder/lösenord.
Men så mycket vet vi att den finns någonstans här hemma.
Vi har i flera dagar letat efter ett usb-minne och det hittade gubben imorse. :-)
Gubben tog med sig T på förmiddan. Först åkte de och städade vårt städställe sen drog de till den där stora staden där vi brukar storhandla(men de storhandlade inte) och köpte ett extern minne som vi ska använda när vi bl.a tömmer den gamla datorn. Det ska inte bara användas till det utan vara ett extra minne där vi kan spara sånt vi är rädda om.
Jag glömde förresten berätta vad jag fick av mina arbetskamrater i födelsedagspresent. Jag fick den i förskott och det var mat och revy på ett ställe i min arbetarkommun. En jättetrevlig kväll hade vi. Av en av dem(IME) fick jag också 2 elefanter i svarta ramar. Jättefina.
Älva har även idag haft sin kompis I är och de har suttit och spelat datorspel idag.
Nej, nu är det dags för mig att leta mig mot sängen för min klocka kommer att ringa 5.30 imorgonbitti. Jag ska jobba mellan 7 och 11 imorgon och sen ska jag och arbetskamrat KE sitta med schemat ett tag så vi får ordning på det till onsdag.
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!
Tack för gratulationerna som jag fått!!!


1 kommentar:

  1. Vad roligt med en sprillans ny dator :) Som också är ens egen ;) Kul att du kände igen er på fotot.

    SvaraRadera