fredag 4 november 2011

Ytterligare en dag att

lägga till handlingarna med både det ena och det andra.
Hade lovat Älva att hon skulle få sova så länge hon ville, men tyvärr fixade gubben ytterligare en läkartid åt henne på förmiddan. Medicinen som hon fått mot magontan hjälpte henne inte tillräckligt så nu har hon fått en slags värkmedicin att ta vid behov och nu hoppas vi att det hjälper bättre.
Gubben har varit till specialistsköterskan och fick lite broschyrer att läsa om kost och sånt i samband med diabetes. Han kommer också att bli kallad till ögonmottagningen för fotografering av ögonen.
Just nu tar han 1 tablett om dagen som nästa torsdag ska ökas till 2 och sen om ytterligare en vecka ska ökas till 3. Om ca 1,5 vecka ska han in och ta ett blodprov igen. Ev. kommer han också att få lära sig att kolla sitt eget blodsocker.
Gubben hämtade Tomten innan han åkte hemåt och vi möttes faktiskt vid en av alla byns pizzerior och käkade.
Älva gjorde en tårta till Tomten eftersom han fyllt år under veckan. Hon gjorde också chokladbollar.
Tomten fick sin födelsedagspresent av oss när vi festade på tårtan.
Han fick också en horoskopstavlan som jag började på samma dag som han fyllde. :-)
Så långt kom jag den 3 november
Färdig och monterad idag den 4 november
Jag har haft semester denna vecka, men inte känner jag mig utvilad för det. Det har varit på tok för mycket hela denna vecka med Älvas mage och gubbens upptäckta diabetes.
Skulle kanske behöva en vecka eller två för att komma ikapp mig själv just nu.
Och så tittade jag i almanackan idag så upptäckte jag att 1:a advent är i slutet av denna månad, suck. Vilken tur att jag då har satt upp julgardinerna i rummet innanför köket redan. ;-)
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar