onsdag 26 oktober 2011

Jag vet inte

vad som är fel, men jag hinner fortfarande inte med att skriva här som jag vill. :-(
Men iallafall så är det onsdag idag och igår var det tisdag.
Den började väldigt grå och dimmig och fortsatte vara så hela dagen.
Vi hade en sjuk Älva här hemma så gubben var hemma hela dagen och pysslade lite och satte upp en bokhylla i rummet med det nya golvet. Och i den bokhyllan ska vi bara ha kokböcker(som vi sällan använder i detta hushåll).
Jag började min morgon med att åka till tandläkaren och laga min trasiga tand. Det gick ganska fort och jag klarade mig utan bedövning. :-)
Vid 11.30 var det bara för mig att åka till jobbet och jobba. Hämtade upp arbetskamrat K på vägen för hon och jag jobbade med vårt schema några timmar innan vi gick på vårt ordinarie arbete.
På kvällen var det fest för en av våra arbetskamrater som gift sig efter flera års samboboende. Jag hade våran buss och smet från jobbet en stund för att hämta henne tillsammans med några av de andra arbetskamraterna.
När jag och K hade jobbat klart åkte vi dit och var med en stund.
Hemma sen blev det sängen och försöka sova.
Även idag har vi en krasslig tös hemma. Gubben är iväg och jobbar till 11.30 och strax innan han kommer hem ska jag åka iväg till jobbet och göra 3 timmar. Vi har personalkonferens och ska göra schema för 6 veckor. Pust...
Idag var det mycket ljusare när vi vaknade och solen har lyst lite grann på oss och det är skönt för det där grå kan man vara utan.
Om en stund är det dags för duschen för mig, men nu ska jag försöka ta igen de där fina bloggarna som jag läser och inte hunnit med.
HA EN TREVLIG ONSDAG!!!

3 kommentarer:

  1. Många barn som är sjuka nu.
    Här har också varit grått, men solen tittade fram en liten stund i alla fall!
    Hoppas Älva är piggare snart!

    SvaraRadera
  2. Inget roligt med sjuka barn. Jag har bara stora som klara sig själva. Men ibland är det skönt att få VABa. ;) Det däringa med tandläkaren är ju ingen hit tycker jag. Jag är livrädd för dem! *ler* Duktig du som lagade utan bedövning! Modigt! Hoppas att Älva mår bättre imorgon. Kram =o)

    SvaraRadera
  3. Hoppas hon kryar på sig snart.

    Undrar om det är en bloggbacill det där med att inte hinna skriva - jag hinner inte heller. ;-)

    SvaraRadera