tisdag 13 september 2011

Hade ingen god

natts sömn i natt. Men det brukar kunna vara så då och då.
Inatt vaknade jag av att det regnade en gång. Fick för mig att det skulle börja åska så jag gick ner och drog ur modemet och telefonen.
Kom bara regn och ingen åska.
Samtidigt kollade jag efter katten som inte använder kattluckan. Hittade inte henne, men en annan katt kom in iallafall. Och hon hade sovit inne någonstans där jag inte såg henne.
Och nu sitter jag här och är arg på mig själv för att jag inte gjort det jag hade tänkt göra nu på morron, men det finns kvar till mig sen.
Och som sagt fick jag en award, men tyvärr kan jag inte kommentera hos en del av dem som jag har skickat den vidare till. Jag hoppas att ni läser och hittar er där.
Och jag vet att jag måste ta itu med problemet med min blogg där jag inte kan göra något roligt mer än att sätta in bilder och skriva text. Men problemet är också att jag inte vet på vilka knappar jag ska trycka för att jag är rädd för att jag ska förstöra alltihopa.
Idag är det jämngrått ute och det blåser. Kommer ner en och annan droppe också.
Snart ska jag göra mig i ordning för dagens tjänstgöring mellan 12 och 21. Jag och arbetskamrat K ska kolla igenom schemat inför morgondagens schemaläggning på personalkonferansen.
HA EN FORTSATT SKÖN TISDAG DÄRUTE I VÄRLDEN!!!

1 kommentar: