tisdag 23 augusti 2011

Inte fick jag så

mycket sömn inatt. Ca 4 timmar tror jag att det blev till slut iallafall.
Taxen kom inte och la sig hos mig direkt heller för Älva var ju borta och henne letade han efter varje gång vi kom hem igår.
Gubben fick väl heller inte så mycket sömn bland alla smågrabbar som pratade och skojade.
Hur Älva sov vet jag inte heller, men hon var ganska trött när hon kom hem.
Min klocka ringde 7.15 och då klev jag upp, duschade och gick ner och käka frukost efter att jag hade hämtat tidningen.
Då ringde gubben och talade om att han var på väg hem så vi möttes i stort sätt bara i dörren för 8.30 satte jag mig i bilen och drog till min jobbarkommun för att gå på föreläsning.
Han som föreläste såg inte alltför rolig ut först, men han var riktigt rolig och bra. Och det var mycket tänkvärt han sa och som jag kände igen. Tycker också att vi på mitt jobbställe faktiskt har jobbat så sen många, många år.
Efter föreläsningen åkte jag hem.
Och min gubbe hade varit jätteduktig!
Han har bytt ut köksfläkten så nu har vi en fin, ny. :-)
Han hade också varit och blöttlagt stället som han håller på att riva i.
Det blev 1 tekopp för mig och kaffe för gubben i solen och värmen.
G kom förbi med E och vi tog en promenad medan gubben åkte och hämtade Älva.Häromdagen var vi ner till min brorsa och hans sambo och hämtade 1 säck med gardiner och garn. En del av gardinerna ska vi spara och garnet försöker vi ta reda på så gott det går, men jag lovar att det är inte lätt.
På bilden är det bara det bara en del av allt trasselgarn som vi håller på med. Tyvärr har den människa som ägt garnet klippt av det i småbitar så när man drar i en trådände så får man bara en kort bit. :-(
Människan har varit duktig på att virka och har nästan gjort klart 1 barntröja. Den är ihop sydd, 1 ärm var klar och den 2:a påbörjad. Personen hade också virkat småsockor.
En del av detta är upprepat och resten ska bli det och bli något annat fint.
Dagen började med en väldig dimma och det var svårt att se något när jag åkte iväg, men solen kom och värmde oss ordentligt idag och jag hoppas att det fortsätter så här i några dagar till.
Nu är det dags för sängen igen och 1 klocka som kommer att ringa tidigt imorgon igen för det är skoldags. Jag börjar inte jobba förrän 12 och slutar 20.
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!
HA EN SKÖN ONSDAG!!!


2 kommentarer:

  1. Vilken trasselhög. Hoppas du får ut nått vettigt av det i slutändan.

    SvaraRadera
  2. Trassligt det där ... men idag skiner solen så Ha en riktigt fin dag!

    SvaraRadera