tisdag 16 augusti 2011

Den lediga dagen

började tidigt.
Vaknade före klockan sju imorse och gick ut och hämtade tidningen, läste den.
Gick och la mig på altanen och sov till till ca 9.45. Hoppsan.
Älva var vaken och vi gjorde oss i ordning och åkte mot vår länsstad för att kolla efter kläder.
Det blev först ett stopp i kommunen där jag jobbar för det var en handarbetsaffär som hade konkursutförsäljning(tyvärr) och jag köpte lite Tilda-nystan, 1 förpackning med 12 dockor svart garn, 3 gula dockor och 2 nystan som Älva ska försöka sticka något av när hon får riktig lust. :-)
Kläder blev sedan inköpta. Meningen var att Älva bara skulle ha kläder, men det blev visst 1 par skor till mig och tröjor till både mig och gubben. Älva hittade 1 par skor hon också.
Sen blev det lite mat på det där stället med stort M och de hade glas kvar så vi fick 3 lila glas till.
Innan vi åkte hemåt så stannade vi på en sån där TV-butik där de säljer allt möjligt och där köpte vi 1 par glasögon till mig som jag kan ha på jobbet eftersom mina där gick sönder igår.
Vi köpte också 1 Sims-spel som de försökte installera här hemma ikväll och som tyvärr inte fungerar och som vi måste åka och byta imorgon. :-( Innan vi var riktigt klara imorse så satte jag mig med broderiet en stund och sen när vi kom hem så satte jag mig igen. Är lite ivrig att få den klar. Vill börja på något nytt. Och göra klart lite som ligger också.
Nu är det dags för sängen och imorgon börjar allvaret för Älva för det är dags för skola igen och det sköna sommarlovet är över för denna gång.
Det blev inte mycket regn här igårkväll och natt. Idag har det varit skapligt väder och det kom en liten skvätt på kvällskvisten.
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!
HA EN SKÖN ONSDAG!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar