torsdag 7 juli 2011

Vilken seg dag

jag har idag. ;-)
Det händer absolut ingenting känns det som.
Vackert och varmt har vi iallafall. :-)
Vi var iväg och handlade igår och det blev mer än bara mat också.
Hittade lite kläder till både mig, gubben och Älva. Skulle bara gå in och byta några byxor åt Älva och kom ut med det andra.
Sen blev det mathandling för resten.
Men innan vi shoppade loss ordentligt så åt vi på det där stället med stort M och vi kom därifrån mätta och med 3 glas.
Väl hemma packade vi upp maten och sen var det i stort sett sängen som väntade.
Älva fick en liten idé i huvudet när jag talade om att jag klivit upp tidigt och följt med gubben en bit på väg på morron och gått hem förut. Hon tyckte att vi skulle ställa klockan på 6 och göra så imorse då.
Men när klockan ringde så var hon alldeles för trött att kliva upp och det var väl jag lite glad för.
Men jag skulle ha stannat uppe istället för att lägga mig att sova igen. Det blev lite länge jag sov och därav segheten idag.
För nån månad sen så var vi till biblioteket och lånade 2 kaninböcker. Dessa skulle ha varit tillbaka lämnade i tisdags, men jag glömde bort det. Idag kom jag iallafall ihåg det och åkte ner med böckerna och fick betala 5 kr/bok i böter. Hade nog inte sagt så mycket om det hade gått 1 vecka, men 2 dagar...
Men det är klart biblioteket är väl kommunalt och denna kommun har väldigt dålig ekonomi så de måste väl få in pengar på allt de kan få in på.
Förresten igår när vi var och handlade så tittade vi inte upp riktigt förrän vi kom hem. Synd det!
Vi köpte 3 grillkorvpaket och när jag började titta på datum på 1 av dem så hade paketet bäst före datum 1 juli och det var den 6:te igår. :-(
Gubben var gullig och tog 1 paket med hamburgerkött till mig(älskar det köttet, men tyvärr är det mesta av det sortens pålägg mest utländskt, detta var svenskt ursprung) och när vi tittade på datumet på det paket så gick det ut idag. Men jag fick iallafall en riktigt god frukost.
Gubben ska åka tillbaka med paketet och klaga.
Jag ska börja fundera på något gott till oss att äta för gubben har namnsdag idag och sen har jag köpt hem lite jordgubbar också. :-)
Och jag vet vad jag vill göra idag också: brodera mer på delfinen.

Ha en fortsatt skön torsdag!!!

2 kommentarer:

  1. Så trist med gammalt datum. Jag är väldigt noga när jag handlar och tittar o rotar och ska absolut ha längsta datum på förpackningen. Men de gånger jag missar kan man ju ge sig den på att man kommer hem som ni. Jisses så sur man blir då.
    Jag tillhör också de som klagar i affären, påpekar hela tiden att det ligger gammalt framme för att hjälpa nästa som kommer, tror nog det hjälper en del om vi alla gör så. Nej, jag är ingen surkärring, men väldigt medveten köpare.

    SvaraRadera
  2. Tycker de verkar hända massor!!!!! Är en sväng förbi den lilla staden från den lilla byn *ler*

    SvaraRadera