måndag 13 juni 2011

Ännu en solig dag

att lägga till handlingarna.
Jag har jobbat mellan 7 och 11 idag.
När jag kom hem så slöade jag en stund och sen satte jag på en tvättmaskin.
När den var klar så vek jag tvätten som hängde ute och la dem där de skulle vara innan jag hängde upp den nytvättade tvätten.
Gubben följde med Älva till tandläkaren och som fick en mjölktand utdragen.
Innan de åkte iväg så satte sig gubben i en av våra utestolar som ser ut som gamla fingerklämmor(ska visa bild en annan dag) och den gick sönder. Han såg ganska rolig ut där han satt, men som tur var gjorde han inte illa sig.
Och på hemvägen stannade han och köpte 2 till(har nyss köpt 2 nya för att vi skulle ha 4).
Gunilla fick problem med en dörr och gubben har försökt hjälpa henne idag, men får fortsätta imorgon för han fick inte tag i rätt grejer.
När han kom hem höll jag på med att göra köttfärssås och gubben fick koka spagettin.
Efter maten blev det dusch av 3 hundar.
För några månader sen skrev jag om min braiga skalkniv som jag haft i många, många, många år och som började gå sönder. Jag la undan den för att ingen skulle lyckas få sönder den ordentligt. För några veckor sedan var vi in i ett stort varuhus i en stor stad och där skaffade vi en ny skalkniv av märket Fiskars. Och den är lika bra som min gamla kniv. :-)

Eftermiddagen och kvällen ägnade jag tid åt att brodera färdigt vattumannen-tavlan och jag tror att det är något av ett rekord av mig med att brodera färdigt något. :-)

Nu är det ett stort problem jag har! Vad ska jag göra nu?

Ett ganska angenämt problem. :-)

Är dags nu att stänga ner och gå lägga sig och sova skönhetssömnen.

Månen är full och kommer att vaka över oss.

GOD NATT OCH SOV GOTT!!!

HA EN SKÖN TISDAG!!!



1 kommentar:

  1. Åh va härligt att vara på slutet av ett projekt och bara kunna starta ett nytt. JAg har högvis av sånt som jag redan påbörjat som ligger och hånflinar åt mig *ler*

    SvaraRadera