tisdag 8 februari 2011

Nu har jag

suttit först framför datorn med en varm sol i ryggen och sen satt jag ute i ca 1 timme och fick sol på magen också. :-)
Det var skönt, men det blåste lite och när solen flyttat på sig började det faktiskt bli kallt.
Jag hade sällskap av labbarna på altangolvet och taxen låg på stolen som jag hade fötterna på. :-)
På balkongen hade jag en katt som hela tiden talade om för mig att hon inte kunde komma ner och att jag därför skulle gå upp och öppna balkongdörren. (Hon fick vänta :-))
Jag fick lite stickat på min lila halsduk och sen passade jag på att läsa i boken "Värma varandra".
Fick lust att pröva att sticka några av barngrejerna.
Det är ganska rofyllt att jobba natt, bara det är lugnt och det är det för det mesta. Kan bli ganska ensamt, men det är också skönt ibland.
Ibland är jag trött, men då får jag röra på mig så jag inte somnar. :-) Det är lättare att jobba ju ljusare det blir ute så det är skönt att vi går mot ljusare tider nu.
Det finns uppgifter som vi ska sköta typ tvätta, vattna blommor, städa rullstolar och ev. lite mer beroende på vilken dag(natt) det är.
Jag jobbar inte bara natt utan jobbar dagar också. Har 4-5 nätter på 6 veckor och det räcker för mig. Vill heller inte gärna jobba 2 nätter i rad. Kan inte sova så länge efter att jag har jobbat natt och inte heller före så då är en enkel natt perfekt.
Nu sitter jag och väntar på att gubben ska komma hem med min bil som fått en handbromsvajer fixad och fått extra ljus monterat. Ska bli skönt att se bättre när jag är ute och kör i mörkret.
Vi ska ut på en liten handlingsrunda för av någon konstig anledning så är det dags för en födelsedag igen. :-) Det är ganska många så här i början på året och vi fick ju en till att fira i år. :-)
På Facebook pågår Stickcafé som har tema denna vecka - gör om gör rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar